Gönderen Konu: Hepsi bir arada!Herkesin merak ettiği C sınıfı gözde Hactback'ler  (Okunma sayısı 2059 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Valvematic 132 hp
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 11 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
Videoları izlerken bir şey farkedeceksiniz,Alman araçları olmayan özellikleriyle bile beğeni kazandırılmaya çalışılıyor.Türkiye de üretilen Auris ve İtalyan Julietta nasılda yerden yere vuruluyor.Olsun yinede aydınlatıcı olması açısından paylaşmak istedim.Objektif olamayan İngilizi kınıyoruz :))

Alfa Romeo Giulietta review - CarBuyer

Toyota Auris review - CarBuyer

Volkswagen Golf review - CarBuyer

Vauxhall Astra review - CarBuyer

Kia Ceed review - CarBuyer

Hyundai i30 review - CarBuyer

NEW Ford Focus review - CarBuyer

Renault Mégane review - CarBuyer

Citroen C4 review - CarBuyer

Peugeot 308 review - CarBuyer

R 1 3 5
 └┼┼┤
   2 4 6

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
auris durunca kendini kapatıyor c4 gibi
2009 Corolla D4D/MMT Elegant Metalik gri

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
İngiltere specleri farklı Aurislerin, start&stop birçok modelde standart. Yarislerde de var mesela İngilterede.

Bu elemanın testlerini beğeniyorum. Yarisi almadan önce de nerdeyse tüm videolarını izlemiştim.
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
Videoları izlerken bir şey farkedeceksiniz,Alman araçları olmayan özellikleriyle bile beğeni kazandırılmaya çalışılıyor.Türkiye de üretilen Auris ve İtalyan Julietta nasılda yerden yere vuruluyor.Olsun yinede aydınlatıcı olması açısından paylaşmak istedim.Objektif olamayan İngilizi kınıyoruz :))
gulietta, auris ve golf videolarını izledim, öyle dediğiniz gibi bir şey farketmedim ya, aksine baya objektif davranmış bence. olmayan bir şey söylemiyor bence.
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
Paylaşım için teşekkürler, Alfanınkini izleyebildim pc çok kasıyor daha sonra izleyip yorum yapmak istiyorum fakat Türkçe olsaydı daha iyi olurdu vesselam. :)
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Bir memleket gibidir gemi...
    • 9GAG - Just For Fun
  • Kilometre: 140
  • Model Yılı: '06
  • 1 kere teşekkür etti
  • 19 kere teşekkür edildi
Butun videolara goz gezdirdim. Giulietta'nin torpido gozunun acildiginda on koltukta oturan yolcu icin rahatsizlik verebilecegi belirtilmis fakat gordugum kadariyla Astra'da yaklasik ayni durum varken deginilmemis. Onun disinda tarafli bir program oldugunu soylemek dogru olmaz.

Sec birini deseler Giulietta derim. Ne de olsa ruyalarin yapildigi maddeden yapilma bir arac  :P

C4 bekledigimden basarili bir arac cikti. Tebrik etmek lazim Citroen'i, buyuk gelisme gostermis.

Auris degisken ic mekan formunu cok iyi uygulamis, Toyota sanirim Verso'nun satis rakamlarini begenmiyor olacak ki Auris'e birazda MPV ozellikleri katmis.

Golf sinifinin lider arabalarindan gercekten fakat bence gorunusu buyuk bir dezavantaj, bir an once kasa degistirmeli.

Astra'nin arka kapilari cok kucuk olmus, 3 kapi bir coupe'yi cekerek uzatip kapi koyulmus gibi.

Focus zaten diger araclarin videolarinda da adindan yol tutus anlaminda adindan bahsettirdigi icin daha fazlasini soylemeye gerek yok.

Renault uzun zamandir luks duskunu bir marka gelmeye basladi gozume. Basarili araclar urettikleri asikar fakat omurleri kisa oluyor Renault'larin genel olarak. Yani soyle acikliyim omur olayini. Ben 99 Model B kasa Corsa kullaniyordum ve hala etrafta bolca gormekteyim, 99 Model Megane 1 vardi babamda uzun zaman once ve suan İstanbul'da yollarda gormek pek mumkun degil bu araci.

308 bos bir araba degil fakat rakiplerine bakinca eksik yanlari var gibi. Peugeot bana her zaman bir yani eksik kalmis hissi yasatmakta.

Kia Cee'd ve Hyunda i30 gordugum kadariyla benzer araclar. Koreliler gercekten buyuk bir atilim icerisindeler son yillarda. Umarim bu atilim rekabeti getirir, rekabette fiyatlarin dusmesine vesile olur.

Ve tabi bence.

Edit : İmla
Beşiktaş JK Kongre Üyesi - TMMOB JMO Üyesi - Beşiktaş'ın Şövalye Ruhlu Semt Çocuğu - Bahriyeli

'06 Corolla HB 1.6 16V VVT-I Sol Spec. (SR + CC)  A/T - /////ALPINE PMX-F640 SBE-1243BR SPG-17CS SXE-1325S

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 49 kere teşekkür etti
  • 15 kere teşekkür edildi
bu siteyi uzun süre takip ettim ve bence yanlı davranan bir site..bunların arasında tercih yapacak olsam ben golf isterdim..
yeni auris 1,6 advance multidrive s

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: -
  • 26 kere teşekkür etti
  • 35 kere teşekkür edildi
Ne olursa olsun Golf:)
VW Golf 7 1.4 TSI Highline

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • KralFerdi
  • Kan Grubu: 0-
  • 12 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi

Kesinlikle Auris derim. Toyota kalitesi var bir kere sadece motoru yeter Aurisin.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi

Kesinlikle Auris derim. Toyota kalitesi var bir kere sadece motoru yeter Aurisin.

+
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: -
  • 26 kere teşekkür etti
  • 35 kere teşekkür edildi

Forumda hakkında çıkmadık laf kalmayan Auris'in yanında Golf Mercedes kalır yapmayın lütfen.Tabiki herkesin arabası güzeldir ama objektif olalım lütfen.
VW Golf 7 1.4 TSI Highline

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: <'90
  • 9 kere teşekkür etti
  • 16 kere teşekkür edildi
hondayı unutmuşsunuz

Honda Civic review - CarBuyer
???

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .: Toyota Eco-Driver :.
  • Kilometre: 11111
  • Model Yılı: '18
  • 66 kere teşekkür etti
  • 563 kere teşekkür edildi
Forumda hakkında çıkmadık laf kalmayan Auris'in yanında Golf Mercedes kalır yapmayın lütfen.Tabiki herkesin arabası güzeldir ama objektif olalım lütfen.

katılıyorum ve ekliyorum. yeni kia cee'd i görenler vardır. kia bile tasarımcılarını değiştirerek çağ atladı. toyota'nın bu konuya bir el atması gerek bence.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Valvematic 132 hp
  • 11 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi

Can merhaba,

Objektif olacaksak eğer ''ne olursa olsun Golf'' dememek lazım öncelikle değil mi?  :)

Şimdi birde başka açıdan bakalım, konuyu açalım diyorum biraz..

Vw özel servislerin sahipleri neden çoğunun sanayide diğerlerinden iyi durumda olduğunu biliyor musunuz?

-Garanti süresi boyunca birçok VW araçlar'' hepsi demiyorum'' , yetkili servisleri motor perobremleri ve elektrik-elektronik probremleri ile dolduran VW arabalar,garanti süresi bittikten sonra özel servisleri dolduruyorlar.
-Siz hiç Vw araçların parça fiyatlarını,servis ''bakım'' fiyatlarını araştırdınız mı?

-Azcık gaza fazla bastınızmı km. de 0.70 Krş yakan TSI motorları duymuşmuydunuz?

Daha söylenecek çok şey var aslında ama mevzu uzayacak.

Bunların yanında Aurislerden gelen çıtırtı konuşuluyor ya ben hayret ediyorum bu insanlara.

Tamam bizde ayılıp bayılmıyoruz Aurisin tasarımına içlerinde eski kasa i-30dan sonra en çirkini :) ,para çok olsaydı ne VW ne Opel arkadaş gider Mercedese, Audi ye binerdik.

Bir de Kore malı arablarla Toyotanın karşılaştırılması bile arabalardan anladığımızı gösteriyor.Şirkette Hyundai kullanıyorum,Hyundai den inip Aurise binince bende Aurise Mercedes diyorum emin olun :) .Herşey görüntü değil görüntü ve donanım bir arabayı iyi yapmaya yetiyorsa, çin malı bazı araçlarda da var o dedikleriniz.
R 1 3 5
 └┼┼┤
   2 4 6

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Valvematic 132 hp
  • 11 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
gulietta, auris ve golf videolarını izledim, öyle dediğiniz gibi bir şey farketmedim ya, aksine baya objektif davranmış bence. olmayan bir şey söylemiyor bence.

Türkay merhaba,

Yanlı değilse neden Opel ve Golf u incelerken diğer araçlardaki gibi aracın arka koltuk diz mesafesi,arka koltukların yatış şekli gibi konulara değinmeden es geçiyor?Çünkü biliyor ecüş bücüş olacak arka koltukta :) Bu mu objektif inceleme?
R 1 3 5
 └┼┼┤
   2 4 6