0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
abi plakayı ver sen bana tutup getiriyim ben sana hemen bilirsin benden kurtulmaz
Esasında işlem sadece bg'lerle bitmiyor örneğin Tper ile T-sport u karşılaştırdığımızda T-sportun ezici bir üstünlüğü ortaya çıkıyor.İkiside kalkış yapıyor ve T-sport rahatça arayı açabiliyor.T-sport 1.8 vvtl-i 192bgTyper 2.0 vtec 200bg İşte burada mekanik devreye giriyor kiminki daha iyiyse ,şanzımanı kısaysa o galip geliyor.
hacı benim bildğim t-sport un 0-100 , 0-130 süreleri ctr ye göre oldukça yawaş , 400metre süreside keza öyle, sen eminmisin t-sport un geçtiğini, 0-100de bile 2sn fark var çünkü
Aslında Düzce de de bir T-sport var ama kimseye değil göstermek söylemiyordum bile
iddia ediyorum TR de kalmış en temizi
Harbi ki ne harbi bro adam fabrika müdür oğlu almış birkaç sene önce sonra okul için ayrılmış adamda da şirket aracı var şöyle anlatayım aracın yatmaktan kampanalar paslanıyor, ayda bir kez biniyor sadece....25i bro haftaya pazar Gelirsen gösteririm
internette bir kaç yabancı videoda beraber yürüyorlar ama, ordaki t-sport nedir ne değildir bilmiyoruz, tr de hatırladığım denenmedi. Zaten t-sport geçiyorsada, autoshow ve toyota fabrikayı kapatıp gitsin, çok saçma sapan veriler vermişler araca
Turkiye'de yuklu bir CTR ile CTS yurumedi evet. Fakat benim bildigim Hard-Tune bir CTS de yok ulkemizde Sayili araclardan olmasi bile ilgi cekmesi icin yeterli bence, ah facelift geleydi ahh...
ben daha yolda görmedimki hiç cts , gırtlak arabalar arasındaki karşılaştırmayı bilemeyiz, çünkü corollanın yüklendikten sonra hangi speclere geleceğini bilemiyoruz, örneği mevcut olmadığı için, ben 2 aracında standart veya soft olduğu durumları kastetmiştim
Malesef ulkemizde bildigim kadariyla standart CTR toplam CTS sayisindan azdir ikisinin Soft-Tune hali beraber yurur diye dusunuyorum ama bu isler kagit ustundeki gibi olmuyor iste