yaklaşık 2 ay önce 2. aracı aldım. 2007 sol 1.6 hb
araç diri olmasına rağmen bakımsızdı.
Expertizle almış olmama rağmen 2. bir servisinde görmesi , bakımlarını yapması işime gelirdi. Bursadaki 2 yetkili servisi de aradım. 270 le kapı açtılar. Rakamın çok yüksek olduğunu yağ , yağ filtresi ve tapa ya bu kadar para vermeyeceğimi belirterek telefonu kapattım.
Hemen arkasından çavdarlı geri döndü. Yeni bir kampanya başlattıklarını aynı işlemi 170 tl ye yapıp 1 yıllık yol yardımı ve motor koruma hediye edeceklerini söylediler. Yaptırdım; standart bakım kapı ayarı far ayarı vs vs ile birlikte

Çıkışta gözüme aracımla aynı renk aynı model bir araç baskı balatayı değiştiriyodu merakımdan baskı balata değişimini kaça yapabileceklerini sordum. 1085 dediler teşekkür ettim çıktım. 3 gün sonra puanlama için aradılar 4 verdim. 1puanı sordular durumu anlattım. servis 740 a son yapabileceğini söyledi. Baskı balata valeo idi. Malum bi siteden aynı kodlu ürünü motor numarası vererek sordurdum. Kampanya lı olarak baskı balata setini hava yağ ve polen filtreleri ile 6 taksit kargo dahil 188 liraya aldım koydum bi köşeye. Lazım olduğunda kullanırım.
1085-(140 parça 150 işçilik); sonuç çok para