0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
1 hafta önce komple değişen sol xenon dün aksam tekrar gitti degisimden sonraki 2.gece kullanımında Arabayı gece kullanmaktan korkar oldum Bugün xenonlari komple sokturup ücret iadesi ve normale dönmeyi düşünüyorum Her Cumartesi aracı servise kontrole götürüyoruz.sorun yok sonuc ortada arabamdan soğumaya başladım
Bazı servisler yazık ki orjinal zenon takmayabiliyor.Siz aracı sıfır aldıysanız.Komple kit değişsin.Değişti yazmışsınız ama yeni takılan diğerinin aynısı olabilir.Burda kalite çok önemli.Yeri gelmişken zenon far yükseklik ayarı yoksa muayenede ağır kusur sayıldığıdan muayeneden geçemez.
Kasım bey, geçmiş olsun tekrar acı bir tecrübe olmuş sizin için ama benimde aracımda orjinal fabrika çıkışlı xenon var yani HID var. Yaklaşık 3 ayı aşkın bir zamandır kullanıyorum çok güzel ve sorunda yaşamadım.Ama sizdeki neden bu kadar başınızı ağrıttı bilemedim doğrusu.
Uzunlarda mı xenon abi senin?
Sevgili Toyotacı Arkadaşlar ,Xenonları söktürdük , orjinal haline çevirdik . Acaba Xenon takmadan üzerindekinden daha iyi aydınlatma için önerisi olan var mı . Bu hali xenon sonrası çok sıradan gibi geldi . Ampul değişimi gibi .
kaliteli yüksek watlı beyaz ampül de işinizi görür..
Dun geceden itibaren xenon farlarin ikisi birden (hem sag hem de sol) calismiyor. Kisa farlari aciyorum hafif bir kivilcim oluyor farin icinde sonra duruyor hic yanmiyor. ikisi birden ayni anda gitmis olamaz, acaba xenon beyni mi yandi? yada starter tarzi bir parcami var? o mu calismiyor? nedir bu xenon farlarin calisma prensibi nette arattim bulamadim. yarin servise gitmeyi dusunuyorum ama gitmeden once biraz bilgi sahibi olursam isi daha saglikli cozebilirim. Not: yeni konu acmak yerine bu konuyu hortlattim. konu kirliligi olmasin diye
abi aynı anda ikisi birden gitmez.. tek balast değil çünki ayrı balastlar var. onun için elektrik tesisatına bakmanı öneririm.. sigortasını ve kablo donanımını..