0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
dostum askerde belli konularda yeteneğin varsa ancak sana o konuda iş veriliyor...ama yoksa senin yaşadığın iş hayatından bir farkı yok her işi (verilen) yapman beklenir
Askerliği meslek olarak seçmek için askerliği sevmenin gerektiğine inanıyorum, rütbe önemli değil asker olmak bir şereftir benim gözümde heleki vicdanı red olayının konuşulduğu şu günlerde Şerefli Türk Ordusunun bir neferi olmak isteyen genç arkadaşlarıtebrik ediyorum.
Askerlik güzel ve zor meslek. Arkadaşların dediği gibi hangi kuvvet olacağı önemli. Jandarma veya piyade olursan terör bölgesine belli aralıklarla tayinin çıkabilir. Hava veya denizcilik daha rahattır diye düşünüyorum. Ast-üst ilişkileri de kara birliklerinde daha katı diye biliyorum. Ben askerliğimi jandarma yedek subay olarak yaptım. Hava-Kara-Deniz, o şerefli üniformayı taşımak gerçekten çok güzel bir duygu...
Kesinlikle terör olayını düşünerek yazmadım bu iletiyi, Deniz Kuvvetlerini seçmesini sınavda dikkat edilen özelliklere istinadenönerdim. Terör konusunda düşüncelerimi forum resmim ve imzamın yeterince anlattığını düşünüyorum. Seninde kötü niyetli yazdığını düşünmüyorum fakat yanlış anlaşılma olmasın diye cevap verme gereği duydum.
Cümleden selamın aleyküm ben bu sene astsubay olmayı düşünüyorum meslek nasıldır nedir ne değildir bilgisi yada görüşü olan paylaşırsa çok iyi olur. hani ol yada olma şu sepeplerden dolayı mesleğim + yönleri - yönleri gibi vs ...
10 yıla düşmedi mecburi hizmet. Hangi kuvveti istediğini yazarsan yardımcı olacak insanlar daha rahat bilgi verir.
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/20120486.asp Düşmedi diyorsunuz peki biliyor musunuz? Bilmediğiniz konularda bu kadar emin olmayın.