0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Evet, bence de iyi bir konuya değinmişsiniz Erdoğan bey. Ancak gümüş renk araba görmekten de bıktım artık, bu yüzden eğer yeni araba alsaydım mavi tonlarında olurdu herhalde.Bu arada koyu gri ve inanılmaz kirli olmasına rağmen aracımı yaklaşık 3-4 ayda bir yıkatıyorum, Ankara çok tozlu olduğundan hemen kirleniyor zaten.
Ufuk bey,siz hiç su bulamadığı için gazozla traş olan kimseleri gördünüzmü?..Bir damla su içebilmek için çeşme musluğuna ağzını dayayıp akmayan suyu içine çeken ve arkasında bekleyen onlarca kişiyi hiç gördünüzmü?Ben bunları yaşadım ve gördüm.Hiç bir zaman bu gibi konularda ben dememeliyiz.Biz dersek toplum olarak birbirimize daha fazla yararlı oluruz.''Dünyanın vergisini veriyoruz herşeyi istediğimiz gibi kullanırız ''yerine , verdiğimiz vergilerin nereye gittiğini denetlersek , daha sorumlu vatandaş olacağımızı düşünüyorum.Sizin de kendi görüşlerinizin ,yaşınızın vermiş olduğu heyecandan kaynaklandığını zannediyorum.
hakan abi bende ordan bahsetmek istemiştim işte sorun insanların su tüketimini azltmasıyla çözülcek bişey değil