0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ah şimdi Edirne'de olacaktık ki offfffff
Eyvallah ciğerim, güzel bir alkışı hak ettin Ciğer dedin de iyi hatırlatın, hafta sonundaki derbi için arnavut ciğerini ayarlayayım bugünden
Bursa buluşmasında muhabbetini yapmıştık, Edirne buluşması yakındır ey dostlar Oyh benim de canım istedi şimdi..
... Teşekkür ederim Ciğerim.Çok kibarsın Bu arada maçın sonucu ne olur sence? Yenermiyiz Fener'i
...Reis mekanı kurmuşsun hiç davette etniyorsun.
Rica ederim ciğerim Maçtan çok umudum yok. Sebebine gelecek olursak Digitürk'ü kurtaracağız diye artık eyyamcılığın kitabını yazıyor hakemler. Yanlış anlaşılmasın bu sadece bizim aleyhimize oluyor demiyorum. Son maçımızda bir kaç futbolcumuzun sarı kart görüp cezalı durumuna düşmesi gerekirken GS'nin maça iddialı başlaması adına cesaret edip bunu yapamadılar. Pazartesi Trabzon'un maçını izledim, Volkan yan hakemin gözü önünde rakip futbolcunun suratını tekmeledi, sarı kartla geçiştirdiler. Bizim kazanmamız demek yarışın erkenden kopması anlamına geleceği için bizim yerimize Barselona da oynasa şansı yok. Maç 11-11 oynanırsa muhtemelen berabere biter ama büyük ihtimalle kırmızı kartlarla ekarte edilip hezimete uğratılacağız, adım gibi eminim
Ne demek ciğerim, atla gel mekan senin Biraz efkarlı bir gece olacağı için açıkcası etrafa çok duyurmuyorum
Vay be yoruma bak Hakkı yorumlarına,bakış açına hastayım
Hakkı hocam yenilmeden "kılıfı hazır ediyim" diyor:)
ya aç açına canımıda çektirdiniz hayinler aş erdim resmen:)
Şimdi Edirne'de olacaktık, ciğerciye geçecektik, ciğerleri söyleyecektik. Kızarmış kuru biberlerimizi kıtırdata kıtırdata ekmeğin arasına koyacaktık. Beklerken kokusundan ağzımızın sulandığı ciğerlerimiz gelecekti. Sonra "Gözümüz doydu, yemesekte olur" deyip kalkacaktık. of of offff
Beyoğlu'ndaki ''canım ciğerim'' de beklentilerinizi karşılayabilir nitelikte bence...
Rehber lazım kardeşim biz ne bilelim öyle beyoğlu,beykızı filan.Bebek dersen neyse )))))))))
ne yaptın Vedat abi... tamda akşam saati
Mehmet Ali Abi, bebek bizden sorulur. Forumda "Bebekliyiz" vs gibi paylaşımlar görüyorum. Şimdilik toz kaldırmak istemiyorum.Hep Özcan Abinin suçu Gülsüm. Ben de kıvranıyorum şuan