Gönderen Konu: photo shop dan anlayanların yardımına ihtiyacım var  (Okunma sayısı 1035 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A+
  • 10 kere teşekkür edildi
[

arkadaşlar versonun önüne gündüz farı takmayı düşünüyorum bir türlü yer bulamadım, bana en uygun yeri  gösterebilirmisiniz ,sizlerin görüşüne göre montaj yaptıracağım
birde aracımın arkası ve yanı  bana çok sıkıcı geliyor  ,internette gezmediğim site kalmadı ,versonun modifiye edilmiş birtek resimini  bulamadım ,sizce bu arabaya ne yapa bilirim

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • TRAFİĞE SAYGI = İNSANA SAYGI
    • www.mildan.net
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '12
  • 45 kere teşekkür etti
  • 36 kere teşekkür edildi
Ynt: photo shop dan anlayanların yardımına ihtiyacım var
« Yanıtla #1 : Mart 13, 2012, 08:33:45 »
Bence verso modifiye kaldırcak bir araba değil biraz ağır bir araba o. Fazla oynamamak lazım. Cam filmi jant yeterlidir bence. Gündüz farlarını da koyacak fazla bir alternatifiniz yok. Ya plakanın altındaki boşluğun yanlarına koyabilirsin ki burada gündüz farları birbirişne yakın olur biraz yada sis lambalarının kapaklarının yanlarına deldirerek  koydurabilirsin. Ben olsam sis lambalarının kapaklarına koydururdum.
Trafik kuralları ve tabelalar İNSANLAR içindir, HAYVANLAR zaten ne tabeladan anlar ne de kuraldan...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Mart 13, 2012, 10:44:32 »
Hasan abiye katılıyorum özellikle gündüz farı için aracın standart haline hiç ama hiç uygun yer yok...

Aracın arkasına gelirsek en kolay geri dönebilir taktik olarak bence stopları kırmızı folyo kapla... Ya da siyah deneyebilirsin...  Bence versonun arkasının bu kadar kötü görünmesinin nedeni açık renk stoplar...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Verso
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Mart 13, 2012, 11:05:52 »
ben hayatımda bukadar aksesuar yoksunu araba görmedim,türkiyede üretilen bu araba için internette birtane aksesuar satılmıyor, servislerde krom bir kaç aksesuar var onlarda piyasanın 10 katına satmaya çalışıyorlar,arabada gündüz farı takacak yer bile yok,sislerin  çıtasına takıyim dedim ama oraya sığacak küçüklükte led far yok