0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hiç inanmadım ya.. bir kere yukardaki araç güncel c serisinin photoshoplanmış bir hali. bmw ile ortak motor olayına ayrı şaşırdım, önden çekişe ayrı şaşırdım. şahsen beklemiyorum böyle bir şey
Tekin abi bunu bilmiyorum fakat yeni çıkacak A class piyasayı fena karıştıracak mercedesin ilk hb aracı olacak rakipleri ise A3 ,BMW 1 serisi gibi araçlar olacak duyduğum kadarıylada 1.5 dizel motorda sunulacakmış bu arada BMW 1 serisindede 1.6 dizel seçeneği çıktı haberiniz olsun performans ve yakıt tüketimi verileride harika şimdi araç alacak olsam favorim 1.16 d olurdu tabi yerinde görmek kullanmak lazım .
giderek tipsizleşiyor, tipsizlikte civic ile yarışmaya başlamış
Üreticiler arasında bukadar alışveriş olmasına rağmen, dünyanın en büyüğü bile BMW'den motor alacakken, yıllardır Mitsubishi'ye kasa verip ondan motor alan Mercedes'ten bu tip yenilikler neden beklenmesin? Mercedes'te A, B serilerinde ve Ticarilerde yıllardır önden çekiş kullanılmaktadır. Devamlı takip eden biri olarak, Fotoğrafların fotoshoplandığına inanmıyorum. Bu kasalar üzerinde yıllardır çalışılmaktadır ve şimdilik son halleridir.
yahu kemal abi senin tip de gençleşiyor gittikçe sana birşey diyormuyuz biz..
genç dediğin 50 yaşında çekilmiş bir foto
Tamam hocam kabul ettik yakışıklı adamsın,ezme bizi yahu