0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2006 d4d Hb araçtaki eger valfinin yerini gösterir bir görsel veya video var mıdır bi söküp temizlemeyi düşünüyorum çekişte canlanma olacağını düşünüyorum
Bende yakın zamanda bunun araştırmasını yapmıştım. Yabancı forumlarda aşağıdaki resimlere ulaşmıştım. Umarım işinize yarar. Dördüncü resimde kırmızı kare içine alınmış parça EGR valfidir.
hocam çokteşekkür ederim çok işime yaradı kendi imkanlarımla bi temizlik işine girişeceğim bakalım yapacak mıyım yoksa kucağıma mı alacağım
egr ordan tamamen sökülüp temizlenmeli.yerinde iken alttan gelen kısım temizlenemez.....
egr soğutucusu denir gelen gazı pistona soğuk vermek için bir nebze tabi konmuştur.egr ye alttan gaz girer orası yemizlenmelidir..
Doğru-Yanlıştır demedim ki ben. Biz Türklerden çıkan bir uygulama olmadığını söyledim sadece Ama isteklere göre doğru olabiliyor. 1.7 DTİ Corsalarda çok güçlü arabalara kafa tutuyorlar
geçen hafta ben de 2006 aracımın egr sini söküp; kimyasal,hava ve bilimum temizlik gereçleri ile temizledim güzelce yerine yerleştirdim.İlk farkettim şey yakıt değerlerinin azalması ve kısmen de olsa bir ferahlama hem ben de hem de çekişte.bendeki ferahlama anlatılamaz bi şey o kadar kurum ve pislik gitti ya temizlendi ya çok mutlu oldum anlatamam