0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Araya virgül koymayınca yanlış okunuyor mersin servis şu an kapalı,15 martta açılır diyorlar.Bende servisten almayı düşünmüyorum bilgi amaçlı yazdım sanayide bulursam yan sanayi kullanacam.Hava filtresinin kapağının bir tarafı geçmeli diğer tarafta klips var bu da zamanla gevşemeler yapıyor ve kapak tam otursa bile sıkmıyor bence.Bende önce tipo vardı üç tane yıldız vida ile sıkılıyordu ve gram kapak oynaması olmuyordu.Demek istediğim ileri ki yıllarda bu aksamlar aşınıyor klipsler tam sıkmaz oluyor ve aradan hava çekme olasılığı artıyor buda içeri kirli hava girmesine maf sensörüne etki ediyor.Bu sıfır araçlarda olmaya bilir ama 10 sene sonra bu dediğim meydan geliyordur.Vidalı olsa sıkıntı olmazdı bu benim görüşüm.
Bor katkı, az miktarda yağ yakan motorunuza iyi gelmeyebilir, zaten birkaç bin km sonra özelliği kalmamaktadır, verilen paraya yazık, Mersin'de yaşıyorsunuz, dolayısiyle 15W-50 yağ kullanmanız motorunuzun ömrü için daha faydalı olacaktır.
Tekin bey bu sene burda kışda baya bir yaman geçti bir ara arabanın üstüne yağan çiğ donmuş kapıları açamadım arabanın üstü komple buz tutmuştu yıkadıktan sonra kapıları açtım ve ilk çalıştırmada aldı.Sizin dediğiniz yağın sıcaklık değeri -+ kaç derece tam bilmiyorum ama soğuk havada yeterli gelmeye bilir.
Bu arada yağ yakmayı kesici ürün olduğunu söyledi ustam koydurmadım.7500 km de 500-1000gr arası bence normal.