0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
amortisörler ne ile değişti? ben de değiştirmeyi düşünüyordum da yaylarla birlikte...
yok, benim yay değiştirme nedenim farklı
Seni böyle mutlu görmek çok güzel ercan ya. Ne kadar ödediğini bilyorum ama öyle bir zevkli ve emin anlatmışsınki memnun kalmana ve bunda benimde payım olamsına sevindim. Ayrıca dostluğun için ben teşekkür ederim. Önemli olanda bu, dostluğun yeter Ercan'ım kendine dikkat et.
Evet abi ben biraz fazla tez canlıyım araba konusunda eskide olsa 14 milyarlık arabada olsa benim araçla aramda farklı bir bağ var ve aracıma bişey olmasına dayanamam. ayrıca şuan sıfır palio punto kalos gibi araca bineceğime şimdiki aracımı tavsiye ederim yine...valla bu sitenin en güzel yönüde bu olsa gerek çok güzel arkadaşlıklar dostluklar kazanılıyor. Selim Kara arkadaşımızı biçok üye bilir bende burada tanıştım Selim ile ve 1 seneyi geçgin süredir sürekli telefonda konuşuruz msnde konuşuruz daha birbirimizi göremedik ama çok samimi dost olduk askere gitti geldi hala görüşüyoruz inşallah seninlede hep dost kalır hep birbirimizden haberdar oluruz abi ben tekrar teşekkür ediyorum..insan akrabasına yapmıyor bu zamanda, böyle ilgi göstermiyor..