Gönderen Konu: Keten,pamuklu oto brandası nerden bulabilirim?  (Okunma sayısı 3092 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: -
  • 21 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
Keten,pamuklu oto brandası nerden bulabilirim?
« : Mart 09, 2012, 18:47:18 »
selam ark.larım.malum yaz geliyor..bizim iskenderun'un yazı resmen çöl gibidir hiç çekilmez..güneşte yazın 5 dk duramazsınız..arabaları siz düşünün artık:).geçen sene aklıma geliyorda güneşlikler bile işe yaramamış ön koltuk döşemelerin rengi atmıştı...o yüzden şu aralar branda almaya karar verdim..geçenler bir aracın üstünde yeşil kalın keten gibi branda gördüm..çok beğendim. diğer piyasada satılan miflon kaplı brandalardan değildi.tamamı kalın keten gibiydi..acaba bahsettiğim brandayı nerden temin edebilirim..bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim..hepinize sevgiler..:)

Toyota Club Türkiye

Keten,pamuklu oto brandası nerden bulabilirim?
« : Mart 09, 2012, 18:47:18 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Svenska Aeroplan Aktie Bolaget
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • 8 kere teşekkür etti
  • 19 kere teşekkür edildi
Ynt: Keten,pamuklu oto brandası nerden bulabilirim?
« Yanıtla #1 : Mart 09, 2012, 20:25:39 »
bende brandanın zararları konusunda bazı endişeler taşıyorum. bununla ilgili de bilgi aktarırsanız sevinirim.
SAAB 9.3 LPT

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • DeVLeRiN AşKı BüYüK OluR..!
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: '95
  • 167 kere teşekkür etti
  • 290 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Mart 09, 2012, 21:03:11 »
bende modacar ın mislonlu brandası vardı hoş güzeldi ama dikişsiz alın hazır branda çeşitlerinde.. Çok aşırı bi faydası olduğunu düşünmüyordum ama yine de işe yaramıyor değil..
2.0 Avensis Exe.E. Emekliye ayırdık ..
Şimdi LR Defender 110 2500cc lpg zamanı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: -
  • 21 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Mart 09, 2012, 22:32:33 »
hazır miflon kaplı yani piyasada satılan brandalar hakkında bende olumsuz yorumlar duydum..tozlu halde serilince sürtünme esnasında boyada çizilme ve ürün kalitesiz ise boyası eriyip arabaya bıle çıkabılıyormuş ne derece doğru bilmiyorum ama bende endişelendim..o yüzden tamamı bez gibi kumaş olan brandalardan istiyorum..nerde satılıyor acaba

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • DeVLeRiN AşKı BüYüK OluR..!
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: '95
  • 167 kere teşekkür etti
  • 290 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Mart 09, 2012, 22:36:44 »
hazır miflon kaplı yani piyasada satılan brandalar hakkında bende olumsuz yorumlar duydum..tozlu halde serilince sürtünme esnasında boyada çizilme ve ürün kalitesiz ise boyası eriyip arabaya bıle çıkabılıyormuş ne derece doğru bilmiyorum ama bende endişelendim..o yüzden tamamı bez gibi kumaş olan brandalardan istiyorum..nerde satılıyor acaba

araba çadırı kamyon brandası yapanlar yapıyor ama 150 tl civarı fiyatlar çıkıyor ortaya..
2.0 Avensis Exe.E. Emekliye ayırdık ..
Şimdi LR Defender 110 2500cc lpg zamanı :)