0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sayın corolla 1.33 cüler araçlarınızın fiyat performans yakıt performansınızdan memnunmusunuz mereak ediyorum yazarsanız sevinirim
abi benim düldül 439 kuruş yakıyor km'de ama 6 devirde vides değiştiriyorum normalde 370 390 arası yakıyor tabi ışıklara uymak şartıyla
Agam nasıl başarıyorsun bu araca bu kadar yaktırmayı. bir tane de bagaja mı attınız 1.33 motordan
oğuz istanbul trafiğine bir gir bakalım nasıl yakıyor tabi sizin orda trafik derdi yok:)
Ondan olsa gerek, sen öyle diyorsan öyledir abicim. Ama şu yakıtı söyledin ya şimdi daha iyi anladım İstanbul trafiğini
5 dakkalık yere bazen 1saat sürüyor ama yapacak birşey yok az bile yakıyor.Bu akşam benim düldül üzdü beni rampanın dibinden arkadaşları aldım rampadan zor kalktım rezil olacam diye korktum
Allah yardımcın olsun abicim valla 5 dakkalık yere 1 saatte gitmek çok çok zor bir durum hele de bizim gibi alışmamış adamları o trafiğe koyarsan vay halimize Senin düldül hiç üzmesin seni abicim çünkü aynı durumlar benim de başıma geldiği zaman direk mod değiştirip serseri oluyorum son gaz verip bir çekiyorum debriyajı araç kendine gelene kadar pati çekiyor oluyor bitiyor hatta arkadan ufak yorumlar geliyor iyi kaçıyor diye düşün yani 1.33'ün de ufaktan icraatı var ama biraz serserilikle karışması gerekiyor yoksa o araç yokuşta zor kalkar 1. vites olmasa halimiz harap abartmıyorum diğer 1.6'lardan daha iyi devirleniyor ama sadece 1. viteste
amin kardeşim tamam öle durumlarda zengin kalkışı yaparız problem yok yeterki rezil olmayalım
Sadece yüklü iken kalkışını sevmiyorum, onun haricinde yakıt çok iyi, % 50 şehiriçi, % 50 şehirdışı karmada tüketim kış ayı olmasına rağmen 6.8/100 km yazın 5.7/100 km yi gördüm.
ibrahim bey 5.7 'yi sıfırladıktan kısa bir süre sonra bol yokuş inerken gördüğünüzü tahmin ediyorum.. bana biraz imkansız gibi geldi.. kaç km'nin ortalaması 5.7 acaba ??bende 1.33 auris var.. istanbulda karışık 6.7 civarı yakıyor..çok sakin kullanırsam şehir içinde 6.5'a düşüyor.. uzun yolda 120 - 130 la sabit gidince 7 lt nin altına zor düşüyor.. şehir dışında az yakmasını beklemem 1.33 motordan, ama şehir içinden daha fazla yakması bir garip.. şehir dışında sürekli de 90'la gidilmezki
Yakıt konusunda cimri,performans konusunda üstün. 1.33 Motor 1.vites 60'ı rahatlıkla 70'i bağırtarak görüyor,6.000'devirde vites değiştiriyorum alışacak yavaştan motoru.
vah vah bir makinacı olarak acıdım arabana muhammed... 1.33 motor zaten max torkunu 3800 devirde veriyo... 4 binden sonra basmanın sana tek getirisi kliman biraz daha iyi soğutur ama götürüsü saymakla bitmez.. valla bence ömürlük olan bu motora daha iyi davran derim.. yazını okuyunca bile içim acıdı şahsen..