0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Pilinizi hiç değişmediyseniz değiştiriniz yada en son ne zaman değiştirdiniz?Tuncay bey'in belirttiği gibi bazen sinyali bozucu yayınların yanında sistem çalışmayabiliyor,Kumanda üzerindeki ışık yanabilir ama pil zayıfladıysa yeterli güç oluşturamaz,Uzun yıllar geçtiyse yedek anahtardaki pilde kendiliğinden biter.
6 aylık aracımda aynı sorunu yaşıyorum, evde iken otuırma odamdan kumanda edebilirken işyerimin önüne parkettiğimde 1 metre yanına yaklaşmayınca kumanda edemiyorum. bence benim aracımda bir problem yok çünkü işyerimde hem yoğun radyo sinyali var hemde il emniyet müdürlüğünün yanındayım. sizin aracınızda belli noktalarda bu sıkıntıyı çıkarıyosa bence arabada hiçbir problem yoktur. çevrede illa sinyal bozucu olması şart değil bazı sinyallerle girişim olup etkilenebiliyo kaldıki umumi otoparklarda bilerek sinyal bozan hırsızlar var. hatta aynı veya benzer elektronik şifreyle çalışan başka bir arabayla yakınsa (aynı marka olması şart değil) araç kendini bloke edebiliyo.
Abi forumdan raif te benzer sorun vardi.rolemi ne degismisti.bir ona sor istersen