Gönderen Konu: Astraya yalıtım için yardım  (Okunma sayısı 2226 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 140000
  • Model Yılı: '10
  • 4 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
Astraya yalıtım için yardım
« : Mart 07, 2012, 20:56:56 »
Yeni aldığımız astra 2010 1.3cdti aracın kapıları oyuncak gibi kapanırken açılırken bunu hissettiriyor ve araçta dinlediğim müzik sesi olduğu gibi dışarda hepsi bir yana kapılardan bildiğiniz soğuk geliyor buna çare olarak yalıtım tek çare gibi bunu nasıl yapabilirim yardımcı olabilirmisiniz?

Toyota Club Türkiye

Astraya yalıtım için yardım
« : Mart 07, 2012, 20:56:56 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Avensis hastası..
  • Kan Grubu: AB+
  • 3 kere teşekkür edildi
Ynt: Astraya yalıtım için yardım
« Yanıtla #1 : Mart 07, 2012, 21:25:14 »
Yeni aldığımız astra 2010 1.3cdti aracın kapıları oyuncak gibi kapanırken açılırken bunu hissettiriyor ve araçta dinlediğim müzik sesi olduğu gibi dışarda hepsi bir yana kapılardan bildiğiniz soğuk geliyor buna çare olarak yalıtım tek çare gibi bunu nasıl yapabilirim yardımcı olabilirmisiniz?

Arda bey oyuncak gibi derken ?? acaba kapı fitillerinden kaynaklı olabilir mi diyeceğim ama 2010 model araçta bu olmaması gerekir.. bende de aynı araçtan var ama ses yalıtımı ya da soğuk hava girme gibi bir sıkıntım yok.. en azından şimdilik yok..
2012 Opel Astra 1.3 CDTİ var ama sıkı bir Avensis hastası..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Hilux
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 184000
  • Model Yılı: '13
  • 32 kere teşekkür etti
  • 59 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Mart 07, 2012, 21:37:44 »
Yok yok öyle değildir o sana öyle gelmiştir Arda, Opel uzmanı bir Fatih var görünce aydınlatır seni. Aslında o rüzgar değildir kalorifer içerde soğuk hava döndürüyordur, müzik sesi de onlardaki Opel'lerde asla öye şeyler olmamıştır yanılma ihtimalin söz konusu.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Mart 07, 2012, 22:23:20 »
Yok yok öyle değildir o sana öyle gelmiştir Arda, Opel uzmanı bir Fatih var görünce aydınlatır seni. Aslında o rüzgar değildir kalorifer içerde soğuk hava döndürüyordur, müzik sesi de onlardaki Opel'lerde asla öye şeyler olmamıştır yanılma ihtimalin söz konusu.

Arabanın fitillerinde sorun vardır. 2009 kullanıyoruz hiçbir sıkıntısı yok. hele 2011 corsamızda bile yokken astrada olma şansı 0 ....
Opel VecTRa C 2oo5 Comfort
Toyota CoroLLa E12 2004 Sol...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '16
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Mart 07, 2012, 22:26:55 »
Arda  bu konuyu incele derim, gerçi resimler uçmuş ama mesut abiye sorarsan o da anlatır...

http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=35171.0
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Mart 07, 2012, 22:28:27 »
arda bey daha önce duymadığımız bir sorun. bence aracınızı servise gösterin fitillerden kaynaklıdır. garantiden değiştirirler...
Opel VecTRa C 2oo5 Comfort
Toyota CoroLLa E12 2004 Sol...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 140000
  • Model Yılı: '10
  • 4 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Mart 10, 2012, 18:08:07 »
Görüşleriniz için eyvallah abimde corolladan sonra gerçekten kapıları dandik geldi açıkcası fitillerden olsaydı serviste bunu farketmezlermiydi? Daha bir ay olmadı servise gireli 500tl civarı bir maliyeti oldu? Kaloriferden soğuk girmesi için hava akımını dıştan içe seçmek gerekiyor ki konyada bu imkansız direk egzoz gazı doluyor içeri...Ses sorunu ise aracın genel yalıtımı corolladan çok üstün lafım yok ancak müzik sesi ve telefon görüşme sesim direk dışarda :)