0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kardeşim Bebek çok sevdiğim , özellikle deniz kenarında kahve içip huzura erip , güzel bir waffle yiyip evime rahatlamış şekilde döndüğüm güzde bir ilçemizdir Ama seninde dediğin gibi Bebek diyince insanların aklına lüks arabalar , sosyetenin ta kendisi , diskolar geliyor Şahsen bende öyle biliyorum çünkü Umarım birgün bizi gezdirirsin , yeni yerler gösterirsin ...
Seve seve Sertanım başımın üstünde yeriniz var.Güzel bir zamanda ayarlayalımda size güzellikleri göstereyim.
Şöyle güzel bir kahve , yanında nargile yaparız
Sertanım nargileye başka bir yere gideriz. Aşıklar tepesine çıkarız diyeceğimde yanlış olur düşüncesindeyim. Waffle, parkta muhabbet, bebek kavede çay kahve vs. ,meyveyide bizim dükkandan yeriz.
Hahahhaha kardeşim kız arkadaşlarımızla çıkarsak yanlış anlaşılmaz düşüncesindeyim Gerçi bebek de nargile pahalıdır Hep bu önyargılar Birde deniz kenarında FACEBOOK LUK resim çektirdikmi tamamdır hahahha
Ee işte insanın memleketini tanıması böyle birşey hatırladım o fotoyu. Önce kız bulmak gerek düşüncesündeyim. Nargile hem pahalı hemde tadı hoşuma gitmiyor. Tophaneye gideriz onun için Sertanım.
O zaman bir yenge edindin mi çıakrız o tepeye yoksa olmaz yani hoş karşılanmaz Ya ben askerdeyken yanmıştı tophane , yaptılarmı tekrar
Yok böyle iyi çıkarız kısa kalır ineriz resim çekiniriz Boğaz manzarasında. Halloldu diye biliyorum olmadı Kuruçeşme yaparız bea o da sıkıntı değil.
En kısa zamanda bir buluşma yapalım ozaman Bukadar konuştuk cnaım çekti
Tarabyada uşaklar. Naber Sercan. Bebek: Etiler yokuşu,dürüm,abbas waffle:D
bende 1-2defa oralarda bulunmama rağmen , gerçekten güzel ve elit bir yer, insanın otomobil zenginliği dolayısıyla ayrılası gelmiyor
Üleeenn tamda gireyim bir mesaj atayım diyordum hatta akşamdan beri takip ediyorum konuyu Sertana bende katılayım diyecektim amaaaaaaaaaa gel gelelim ki Sayın Safirzade bel altı vurduuuu Biz bilmeyiz bilader öyle 20sene öncenin park fotolarıyla bebek concon yeri değil aslında numaralarını yemeyiz biz, conconsunuz işte sıradan bir ailenin arabası bile normal değil Tr de tek SAFİR
Harbi güldüm heee Ezmek derken başkanım farkındaysan Düzce muhabbeti yapmadım bile kıyaslayıpta Belli belliiiii bizim atalarımızda hep ''kuul''du zaten Zorla concon olduğunu ispatlıyorsun Allah'ın kuulu
Bebek semti hakkında her türlü sorunuzu yanıtlamaya hazırım
Rahmetli FUZULİ de bebeklimiydi