0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mustafa bey saçma olacak belki ama farlar açıkken mi denediniz far fıskıyesini?Kapalıyken çalışmaz.
Evet komik oldu ama doğru yazmış Farlar kapalı iken bu sistem devreye girmiyor.Bunu kontrol etmenizde fayda var.Ayrıca torpido arkası dediğiniz nokta ordaki saklama gözünün arkasındanmı geliyor?Eğer cevap evet ise bu göz açılırken yavaş yavaş esnemeden açılıyor ise ordaki amortisör (veya yay ne ise) o çıkmıştır.Bende oluyor.
LPG konusunda ankarada http://www.yilmazguler.com/index.html ankaradaki tek firma d4 montajında mtm takıyorlarmış telefonda görüştüm hiç sorun olmaz dedi. Ankarada bu firmanın bulunduğu ostim de başka bir firma ankarada biri takıyor ama normal sistem takıyor o da enjektör vs patlıyor falan filan taktırma dedi. Kararsızım düşüncelerinizi bekliyorum.
Alperen bey acaba BRC nin sistemini kimden duydunuz?
LPG Kerem kardeşimden sorulur, yardımcı olacaktır
Tabiiki D4 motora LPG Kerem kardeşimizin ilgi alanı . Kendisinin tecrübelerini paylaşması yararlı olacaktır. Taktıralı 6 ay olmuştur heralde.. Kaç Km yaptı ? herhangi bir sıkıntı yaşadımı ? bilmek isteriz . Bence bu konuda bizi enson tecrübeleriyle aydınlatabilir.