0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Alper işin gücün yokmu senin güzel bir proje olabilir ama en az 10 15 bin TL yer bu daha
abi adamın şevkini neden kırıyorsun? birşeyler yapacak ki almış, haksız mıyım alper
alper muayene var mı acaba?
hayırlı olsun, güzel bir proje bekliyorum jant lastik almaktan daha mantıklı olmuş fakat daha kaç jant lastik parası gider onu kestiremedim
Hiç bozma orijinalitesinigittiği kadar böyle kullansana kazandıracağı ustalık deneyimleri paha birçilmez olacaktırbunun arızalarını onarırken kazandığın deneyimle başka arabaları gözü kapalı tamir edebileceksinayrıca bu araçların kendine özgü bir havası var, ve de bu zamana kadar çalışmış , hala çalışıyor, ilerde imkanın elverdiğinde arabayı toplarsan, antik değeride oluşabilir, o zamanda iyi para ederunutma bunların meraklısı da çok
Arabayı ilk gördüğümde Amerikan zannettim. ama olsun Alper yavaş yavaş toplayabilirsin. yazda geliyor çalışırsın. Bende Corona'm için yazın çalışıp birkaç aksesuar alacağım böylesi zevkli Bakalım çapımda ufaktan birşeyler düşünüyorum tam detaylı gücüm yetmesede şahin doğana bin çeker diye düşünüyorum çünkü kasada bir asalet var..Her yerde yapılısı yok
Sefa şevkini kırmadım kardeşim arabasına jant alsaydı keşke bende severim böyle işleri ama hem zaman hem bütçe hemde parça sıkıntısı yorar adamı ama ypılmayacak iş değil tabiki
arka plakadakı sarı muayne stıcker'ına güvenerek söylüyorum. bence yok
Hayırlı olsun kardeşim.Allah tekerini daha uzun seneler düz bastırsın.
Bu arada Alper o kadar boşver dememe rağmen almışsın hayırlı olsun kardeşim kazasız belasız polis çevirmesiz dolaş
Bence yapılırsa güzel bir görüntü çıkartır ortaya tadından da yenmez ama büyük uğraş gerektirir.
Çok sevdiğim bir kasadır bu, hayırlı olsun. İnşallah gönlüne göre toplayabilirsin Alper.
hayırlı uğurlu olsun...ne babalar var arkadaş, ben bunu alıp kapının önüne koysam babam da beni koyar kapının önüne bence ilk fırsatta sinyalleri yaptır
Gözünü sevdiğim bütçe olacak ki tam zevkli iş. Sinyaller önemli değil, sağ sol birer tane şu ledli yapışkanlardan alır takarsın idarelik..
Evet abilerim konuya çok şükür kendime baya baya döküntüde olsa potansiyeli halen olan fakat parça sıkıntısı çektiğim eskisel yeni aracımla tanıştırayım..Kendileri Beyaz komple boyalı ön-arka farları stopları farklı bir aracın takılmış ön siyaller bulunamadıgından kapatılıp kenarlarına macun atılmış çatlamalar var ve motor 1,3 düz boru var son susturucu var döşemeleri berbat, yürüyeni hiç yoktan iyi .Defransiyel ,üst kapak,şanzıman contaları çatlak..Ön iki lastik yeni arkalar slalom.. başım çok ağrır biliyorum metal yorgunluğu falan öğrenciyim çalışmıyorum şuan pek gelirim yok toparlayabilir miyim onuda bilmiyorum Az yakıyor lakin 10 liraya 40 km götürüyor(km saati çalışıyor tabikide )ToYoya ayırdığım jant lastik parasına aldığım(1 lira) hurdası 700-800 tl eden bir demir yığını ,toplandımı harika şeyler çıkacağından eminim fakat korkutuyor Çalışır yürür durumda bu arada
Aynen öyle Osman abi..Sinyal sorun değil ya zaten kollarıda çalışmıyor
dostum okurken yoruldum. senin arabada harp çıkmış ama imkansız diye birşey yok düzelir. yeterki inan o bir toyota
Bu güzeldi....