0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar auris dizel yada corolla dizel kullanan arkadaşlar yakıt durumlarınız nasıl.Gerçi kış ayındayız ama benim aurisim 100km de 7.4 yakıt tüketimi gösteriyo bu bana çok geldi açıkcası.Sizinde de aynı durum varmı yani bu kadar yakması normalmi.
Ya bende 6.8 yaksa gene iyi dicem kış ayında ama 7.4 gerçekten çok Yol bilgisayarını 1 ay önce sıfırlamıştım 7.2 yakarken 7.4 oldu bidaha sıfırlamaya korkuyorum
benim sattığım 2011 dizel auris te ortalamam 5.3 5.4 tü.arkadaşımın 2011 dizel corollası da 5.9 şuanda . 5.9 bile bana çok gelirken sizin değerlerleriniz inanılmaz bence.kullanım farkı bukadar oynatırmı?
sercanım bu benim değerler de istanbul içi )şehirler arasını söylemeye gerek bile yok.
Auris'im için Shell GTL önerildi,siz ne düşünüyorsunuz?
Arkadaşlar buyrun ,size kışın ortasındaki 90-95 km. sabit hızla yakaladığım en son değer ( Maşallah ) <script src='http://imageshack.us/shareable/?i=img020us.jpg&s=580' type='text/javascript'></script><noscript></noscript>
hocam bu deðerleri nasýl yakalýyosunuz ya. deli olacam,ben 6.5 aþaðýsýný göremedim.varmý bunun bir çaresi veya ayarý servise gidip yaptýrayým... böyle görünce çok fena moralim bozuluor...
fabrika verilerinin altı mı ??