0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Serkan ver gazı ver gazııııı.
hahaha yok ya ne gazı
Sercan artık sislere krom bakmayı bırakıp safir tesbih araştırmasına başlarsın heralde ACD biz insanlığımızı yapıp yardımcı olalım arkadaşa http://www.tesbihcibaba.com.tr/?kategori-60-Safir.html
Sen insanlık yapıyorsunda kardeşim bu tesbih satanlar insanlıktan çıkmış kardeşim o fiyatlar ne öyle Gariban karizmayı kurtarmak için bir maaşı tesbihe yatıracak mecbur İyi niyetli bir arkadaşım senin agzına düşeceğime foseptik çukuruna düşerim daha iyi derdi
Tüh Serkan adamın ekmeğine yağ sürdük yahu Valla bro ben bilmem ben açıklamayı yaptım Safir ne diyenlere ''AlLahın elementi ülen'' ddiyebilirsin ama nası birşey diyenlere aha bu diyebilmelisin
ahahaha Safire biniyosan katlanacaksın kardeşim
Niiihooohahahaha Bekle Safirin karizması ile dönüş yapacağımç BEn sana göstercem Safiri. Tesbihim var ama fotosu mevcut değil 1 2 saate çekip yüklerim hemide orjinal TTE tesbihi Safir tesbihi.
Çok klasik ama aslan besleyen yemine katlanır Çin aslanı Tabi yeaa yedik bizdeee Serkanım bu da bizi SAFir sandı heralde
Sen sabah neyle uyandın Ahmedim. Sağlı sollu girişiyorsun bana artık duramaam buralarda çeker giderim.
Serkannn Aslında baktımda ben ilerde nöbetçi golcü semihim sadece ardımda serkan de souza var asist kralı