0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
selam arkadaşlar; bende 2007 1,6 corolla elegant var aracımdan memnunum aslında ama bir kaç sıkıntı beni rahatsız ediyor aracımda ilk öncelikle çekiş problemi olmaya başladı araç bağırıyor fakat aracın arkasından sanki bir güç tutuyor ,birde araç lpg de rolantisi sabit durmuyor stop edecek gibi oluyor sonra kendi düzeliyor... araçta zavoli marka tüp var ve ayarları tam dengede 15.5 kaliprasyon ve arada sırada benzinde binerim geçen boğaz kelebeğini temizledim maf sensörünü temizledim motor yağını değiştirdim yağ filtresi felan değişti yine değişen olmadı kafayı yiyecem arkadaşlar bir yadımcı olsanız.... hepinize çok teşekkürler kasasız belasız keyifli sürüşler............
Sadece benzinle kullanım süreleri çok kısa olduğundan, enjektörlerde sakızlaşmadan dolayı tork üretecek miktarda yakıt püskürtülemediğinden, verimli hızlanma oluşmaz, o taktirde enjektör temizleyici kullanmanız gerekecektir. Düzelme oluşmaz ise, yetkili servisinizde arıza tespiti yaptırınız.
Evet hakkı bey ortalama yakıt tüketimi 11,5 yazıyor zatende 0,32 krş felan yakıyor ...
Cumartesi günü arabama bakım yaptırıken, aynı problemle başka bir müşteri geldi. Onunki de Zavoli marka idi. Bencede tüpten. Çok iyi anlamam ama, kendi aralarında konuşurken usta tüpün beynine yeniden program attır demişti.
lpgyle alakalı değil.egzos borusu üzerindeki sensör kirlenmiştir temizlettiğinizde sorunun geçmesi lazım..bu araçlarla hep aynı sorunlar hava emiş sensörü kelebek boğaz temizliği hava filtresi temizliği devir saatinizi düzenler egzos sensörü motor çekişini etkiler..kolay gelsin