Gönderen Konu: Cam Filmi ve Garanti  (Okunma sayısı 11729 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
Cam Filmi ve Garanti
« : Haziran 05, 2008, 01:55:47 »
İyi Günler arkadaşlar,
alalı 10 gün olan arabama cam filmi çektirmek istiyorum
ama servise sorduğumda dışarda çektirdiğinde cam otomatiği motoru ve arka cam reziztansının garanti dışına çıkacağını söyledi
toyota kendi yapmaya başlamış ama fiyat olarak normale 400 güvenlikliye de 500 diyorlar
lumar filmi 250 civarında yaptırmak varken o kadar parayı vermek pek mantıklı gelmiyor bu konu hakkındaki yorumlarınızı alabilirmiyim

Toyota Club Türkiye

Cam Filmi ve Garanti
« : Haziran 05, 2008, 01:55:47 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2908 kere teşekkür etti
  • 3274 kere teşekkür edildi
Ynt: Cam Filmi ve Garanti
« Yanıtla #1 : Haziran 05, 2008, 08:24:33 »
  Selam.
 Aynı olay banada çok mantıklı gelmiyor ancak işin içinde garanti olayı var. Arka cam reziztansı kopabilir, ki bunun olduğunu duyuyoruzda, sorun olabiliyor. Ben istemeyerek de olsa servisi tercih ederdim. En azından sonra kafanız ağrımaz. Ama seçim sizin tabi. Birde servis filme çizilmeye karşı falan garanti veriyormu?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • TRAFİĞE SAYGI = İNSANA SAYGI
    • www.mildan.net
  • Model Yılı: '12
  • 45 kere teşekkür etti
  • 36 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Haziran 05, 2008, 08:48:54 »
Selam,
Ben olsaydım hiç düşünmez serviste yaptırırdım. Çünkü aradaki fark garantiyi bozdurmaya değmez. Sonuçta 3 yıllıık garanti var.
Trafik kuralları ve tabelalar İNSANLAR içindir, HAYVANLAR zaten ne tabeladan anlar ne de kuraldan...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #3 : Haziran 05, 2008, 19:12:00 »
Selam,
Ben olsaydım hiç düşünmez serviste yaptırırdım. Çünkü aradaki fark garantiyi bozdurmaya değmez. Sonuçta 3 yıllıık garanti var.

bende extra garanti ile toplam 6 yıl garanti var birde :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Haziran 05, 2008, 19:39:52 »
Ayrıca mesela bazı servisler oldukça iyi ekiplere yaptırıyorlar.

Ben mesela sonra öğrendim ki, benim yaptırdığım yere Toyan da yaptırıyormuş.
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Haziran 06, 2008, 01:09:41 »
biz de serviste yaptırdık,her türlü garantiyi verdiler film için.herhangi bi çizik veya kabarma vs... en güzeli az daha para verip kafayı rahat tutmak.
2008 Corolla D-4D
Zalim zulmünü eder,kader ise adaletini...
Ne mutlu "TÜRK"üm diyene...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Haziran 06, 2008, 08:33:49 »
cam otomatiği motorunun garanti dışı kalması ne demek ya. saçmalamışlar. normal film çekilirken cam sökülmüyor ki garanti dışı kalsın.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • TRAFİĞE SAYGI = İNSANA SAYGI
    • www.mildan.net
  • 45 kere teşekkür etti
  • 36 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Haziran 06, 2008, 09:18:12 »
6 yıl garanti varsa başka yere fiyat bile sormaya gerek yok. Ben garanticiyim:)

bende extra garanti ile toplam 6 yıl garanti var birde :)

Trafik kuralları ve tabelalar İNSANLAR içindir, HAYVANLAR zaten ne tabeladan anlar ne de kuraldan...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #8 : Haziran 06, 2008, 10:44:23 »
İyi Günler arkadaşlar,
alalı 10 gün olan arabama cam filmi çektirmek istiyorum
ama servise sorduğumda dışarda çektirdiğinde cam otomatiği motoru ve arka cam reziztansının garanti dışına çıkacağını söyledi
toyota kendi yapmaya başlamış ama fiyat olarak normale 400 güvenlikliye de 500 diyorlar
lumar filmi 250 civarında yaptırmak varken o kadar parayı vermek pek mantıklı gelmiyor bu konu hakkındaki yorumlarınızı alabilirmiyim

bu servisler kafalarına göre garanti yorumlamaya başlamışlar. ne demek serviste takarsak garanti gitmek dışarıda olursa garanti olur. orjinal ekipmanmıymış bu film de bişey olmuyor serviste olunca dışarıda farklı. bizim burada gördüğüm toyota bayi anlaşmış bir yer ile yeni toyotaların %70 i filmli. gidiyorlar taktırıyorlar oraya. serviste takılmıyor kimse garanti dışıda demiyor.
Hayat bazen insana sürprizler yapıyor.
Bazılarını farkediyoruz, bazılarını ise fark ettiğimiz zaman çok geç oluyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Haziran 06, 2008, 11:16:00 »
Abdurrahman Bey'in dediği gibi servisler kendilerince yorumlamaya başladılar galiba bu garanti meselesini. Ben de aracımı aldığımda bizzat satış danışmanı tarafından bir yere yönlendirildim.
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: AB+
« Yanıtla #10 : Haziran 06, 2008, 11:27:51 »
   Bende bu olayin kurulmuş bir tezgahin parçasi olduğunu düşünüyorum. şimdiki aurisimi ve bundan önceki 4 aracimida film ile kaplattim, son olarak aurisi carbon adli 5 yil cizilme ,kabarma ,her türlü aşinma vb şeylere karşi garantili bi materiyal ile kaplattim (rusyada). türk parasi olarak 400 ytl  ödedim.  toplam 1,5 saat içinde yapildi, hiçbir parça yerinden sökülmedi, oynatilmadi servise 10000 km bakimina götürdüm kimse demedi ki cam acma motorunuz servis dişi kaldi.Çünkü açilan ellenen bi bölüm olmuyor bu işlem sirasinda.  Başka bir yerde yaptirsaniz servis bunu not olarak almayacak ki, nereden bilsinler serviste yaptirmadiğinizi. Bence kimse buna dikkat etmez. Ama yaptiklari işe kendileri ayrıca garanti veriyorsa ,kaliteli film kullanacaklarsa, yani çektikleri film garantili olacaksa servise yaptirmak mantikli olabilir. Ama sadece fiyati yüksek ise kendiniz bu işi daha ucuza ve profesyonelce yapan yerlere götürebilirsiniz. Bence...  

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #11 : Haziran 06, 2008, 12:26:20 »
toyota otomobiller ne kadar sağlam ise toyota yetkili servisleride o kadar kötü.bunu 10 yıılık bir kullanıcı olarak söylüyorum.servisler para tuzağı.uyduruk işler yapan adamların eline anahtar verilmiş.piyasada çok düzgün ve deneyimli ustalar varken servislere hiç uğramıyorum.izmirden isteyen olursa 2 servis önerebilirim.
corol-laz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0-
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Haziran 07, 2008, 15:20:09 »
erdoğan bey mümkünse 2 servisin adres ve tel alabilirmiyim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • fastest 3zzf(t)e in turkey :)
« Yanıtla #13 : Haziran 08, 2008, 13:10:24 »
servis biraz fazla sölüyo fiyatı....bizim burda yapıyolar 5 yıl garantili herşeye karşı....ön cam dahil 450 korumalı....garanti dışı diye bi olay bende duymadı...teknik serviste çalşıan bi akram var oda dışarda yaptır diyor yani :)
3sgte swaped rolla?awd?

skyrolla01@yahoo.com.tr
ufuk L. yalçın

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kilometre: 109000
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Haziran 09, 2008, 16:48:11 »
aslında böyle servisleri Toyota ya şikayet etmek lazım.Ne demek cam filmi cam kaldırma motorunu bozar garanti dışı kalır.olurmu böyle bir saçmalık.corollama servisi Lider de'A4 ve Passatımızıda Doğuş oto servise götürdük.Kimse böyle bir şey demedi.Erdoğan Dilek arkadasımında dediği gibi markası farketmez servisler uyduruk usta dolu.Adamlar bir kere tamir etmeyi bilmiyorlar.sadece değiştiriyorlar.Fiat bayisindeyken Albea 1.2 lpg li model sattım.Müşteri arabanın giderken zorlandıgını rampada hiç kalkış yapamadıgını söledi.Aracı kullandım gerçekten öyle.Servise gittik beraber b.sayarda ölçüm değerli normalken aracta anormallik vardı.Müşteri servise kızıp Lpg ustasına gitti.Arac mükemmel çalısmaya basladı.Tabii ki bu beceriksizliğin faturası bana kesildi.Müşterinin filo satışını servisin becerisksizliği yüzünden kacırdım.Öyle her şeyide servise götürmek olmaz.En son ki 630 luk fatura bardagı tasırdı.Garibim babam sesini çıkartmadan paşa paşa ödemiş faturayı.Siz yinede size doğru gelen neyse onu yapın.Sonucta araba sizin para sizin.
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR