0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
1.5 yıl önce benim arka tampona çarpmışlardı. Serviste 350-400 arası bir fiyata yaptırmıştım (arkadan çarptıkları için faturayı karşı tarafın sigortası ödemişti).Keşke rapor tutulsaymış. Motosikletlinin aklı başına gelirmiş. Şimdi motorunu yaptırdıktan sonra ehliyetsiz kullanmaya devam eder.
Çok geçmiş olsun.Kaskonuzun detaylarını öğrenin bence. Kimi poliçelerde, belli meblağa kadar olan hasarlar indirimi bozmuyor. Sadece harcanan meblağ, sonraki poliçede indirime dahil edilmiyor. Detayları acentanızdan öğrenin bence. Kırılan yerler tampon iç tırnakları mı, tampon üstündeki bağlantılar mı?
Bence tamponu değiştirecek kadar büyük bir sorun yok. Tabi fotoğraflardan gördüğüm kadarı ile. Sökülüp, ayaklar düzeltilip ya da değişip tekrar takılırsa oldukça sağlıklı olabilir gibi geliyor bana.
Ümit bey bencede tamponda bir sıkıntı yok gibi görünüyor.Sıkmayın canınızı ben daha fazla birşey zannetmiştim.
Boya istiyor. Resimde yağmur oldugundan çıkmamış. %30 indirimli kaskom var.Ama hem cam hemde tamponu yaptırırsam indirim falan kalmaz. Hep sıkıntı hep sıkıntı