0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar toyotaya daha önce şikayet atanlarınız var aramızda..bu şikayetleri hangi adrese mail atabiliriz ?
TOYOTA OTOMOTİV SANAYİİ TÜRKİYE A.Ş.Fabrika/Factory: Karaaptiler Köyü Asartarla Mevkii 54064 SAKARYATelefon/Telephone : 0 264 295 02 95Telefax : 0 264 295 12Dilerseniz burayı bir arayın. Bildiğim kadarıyla fabrika müşterilerden dönüt alarak birtakım revizyonlara gidebiliyor. Neticede aurisler TR fabrikasında üretilmiştir. Belki daha önce bu tarz bir şikayet almışlar ve hatta çözüm yoluda bulmuşlardır. Kısa zamanda sıkıntınızın geçmesi dileğiyle...
aylin bey bu tür sıkıntı yok ama aracımda farklı sıkıntılardan epeyce şikaaette bulundum arkadaşalara.mail adresni veriyorum.SAygılarımla..musteri.iliskileri@toyota.com.trSizden ricam maili aralıklarlar iki üç defa atın o zamn daha çabuk geri dönüş oluyor.
Aylin bey, cam fitil sesine benziyor.
cam en üst kademede iken çıkıyor bu ses, cam kapanmasına rağmen hala üste baskı uyguladı için, baskı uygulamasa ve kapandığı gibi dursa sorun olmayacak, bence tek sorun cam motorunun kuvvetli kullanılmış olması, daha az kuvvet üreten bir motor kullanılabilirmiş kapılara.
Cam motorunun kuvvetli olması ile ilgisi olmaz.Farklı da olsa benim araçta da üst seviyede ses oluyor.Aracınız garanti kapsamında serviste sorun rahatça çözümlenir.Gittiniz mi?
evet gittim, 10.000 km bakımında ve 20.000 km de bakımda tekrar söyledim çözemediler.birazdan yine gidiyorum şikayet için bakalım bu kez ne diyecekler ?siz bu problemi yaşadınız ve çözdürdünüz sanıyorum doğrumu ? şayet öyleyse bizimle tecrübenizi paylaşırmısınız ?
video ile anlatmak istediğiniz sorun cam yukarı hareket halinde iken üst noktaya ulaşıp tam kapanma pozisyonuna geçerken bir ses çıkarıyor bu sesin kaynağı kapı camının içinde hareket ettiği kanalın lastiklerinde oluşmuş olan sertleşmedir. bu sorunu bence başvurduğunuz servisin servis danışmanına değilde kaporta formenine bizzat sizin izah etmenizle çözülecektir.Çorlu da değilde Çorum da bulunuyor olsaydınız servisimde bu sorunu çözebilirdim