Gönderen Konu: toyota corolla 91 model distribütör vakumu  (Okunma sayısı 3365 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB-
toyota corolla 91 model distribütör vakumu
« : Mart 02, 2012, 23:47:39 »
Arkadaslar ben orjinal distribütör vakumu nerden bulabilirim izmirden bana yardımcı olabilecek arkadaslar varsa cıkmada olabilir ama orjinal olsun bendeki komple gidik bana ulasırsanız çok sevinirim tel no:05074182736
By RockipsiZz

Toyota Club Türkiye

toyota corolla 91 model distribütör vakumu
« : Mart 02, 2012, 23:47:39 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0+
  • 3 kere teşekkür edildi
Ynt: toyota corolla 91 model distribütör vakumu
« Yanıtla #1 : Kasım 25, 2012, 01:01:13 »
daha bugun 3 gundur arızalı olan distribütörümün onarımını yaptık komple gidik derken nasıl bi problem var belirtisi neydi kim ve nasıl teşhis koydu gidik olduğuna
:d

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: AB-
« Yanıtla #2 : Şubat 24, 2013, 22:52:38 »
ustacım oktan ayar cubugu dipten kopmus ayar tutmuyor bu bir 2.si vakum görevini yapmıyor sanırım yuvarlak kafanın içindeki keçelermi contalarmı ne gidikmiş akdemirler toyota plaza ustası selim dalay teşhisi koydu bunlar distribütör tamircisi olmadıgından açmıyorlar ya yenisini al getir diolar yada 2.elini bul tak diorlar cakumun
By RockipsiZz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: '20
  • 252 kere teşekkür etti
  • 709 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Şubat 24, 2013, 23:12:02 »
tek başına satılır mı bilemiyorum ama disbritör ile birlikte değiştirip kurtulabilirsiniz.

ben vakum kaçağını nasıl anladınız onu merak ettim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Rav 4
  • Kan Grubu: 0+
  • 8 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Şubat 25, 2013, 00:17:49 »
ustacım oktan ayar cubugu dipten kopmus ayar tutmuyor bu bir 2.si vakum görevini yapmıyor sanırım yuvarlak kafanın içindeki keçelermi contalarmı ne gidikmiş akdemirler toyota plaza ustası selim dalay teşhisi koydu bunlar distribütör tamircisi olmadıgından açmıyorlar ya yenisini al getir diolar yada 2.elini bul tak diorlar cakumun

okan bey distribütör oktan tanburu yetkili servisten sipariş edip getirtebilirsiniz.yaklaşık 170 tl fiyatı vardı galiba