0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar herkese merhabalar,Ben bu foruma Bilgilerinizden paylaşmak ve Toyatanın bilmediğim özelliklerini öğrenmek için kayıt oldum.sorum Şu Ki; araba almak istiyorum fakat kararsız kaldım, ilk öncelikle araştırmadığım site kalmadı. Avrupanın en sorunsuz arabası hangisi diye merak ettim ve şu sonuç çıktı, 1-Mazda2-Mercedes3-Toyota4- diye devam ediyor gidiyor. Şimdi Mazda en sorunsuz (% 17) araba çıkmış diğerlerine göre.Fakat nedense Türkiyede tutulmuyor. yada kimse satmak istemiyor.deneyimlerinize dayanarak Mazda 3 Hb mi--Toyota Hb--Ford Focus Ghia Hb ----Bu araçların hepside 1.6 benzinli ve 2004 yada 2006 model arası olarak düşünüldü. Yalnız karar verilemedi.Öyle bir analiz istiyorum ki (siz bu işi bilen uzmanlardan) --Hah işte benim aracım demeliyim...Saygılarımla
Aractan beklentilerinizi yazabilirseniz o dogrultuda nacizane bir fikir belirtmek isterim.
Araçtan bekletim konfor güvenlik ve periyodik bakım harici sinir bozan arızaların olmaması...Teşekkürler
Arabalar 2 ye ayrılır. Markası mercedes olanlar ve diğerleri... Oraya yazdığınız markaların hangi serilerini kıyaslamak istiyorsunuz? Mercedes i oraya yazıp sonra seçim yapamadım demeniz çok ilginç üstelik 2006 sını alabiliyorken... Not: sonradan okuyunca aşağıda mercedesin olmadığını farkettim. Algıda seçicilik...
Arkadaşlar yorumlarınız için Teşekkür ederim. sanırım daha önce hiç kullanmadığım araçları yakından baksam son kararımı verecem. 2001 model golfümü yeni sattım kıyaslama kriterim bu aslında.Umarım temiz bir araç bulurum.Saygılarımla