0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Deck cevirici ile gecen hafta arkadasın fıat doblosunu bağlamıştım gayet güzel ses aldık.eğer kaliteli malzeme kullanırsan bence güzel ses alabilirsin ...
Sesin kalitesi benim icin cok onemli, bagladiginiz markayi paylasabilir misiniz? Fikir vermesi acisindan.
sıradan piyasa malıydı bağladığım ya osawa marka idi..
5-10 tl arası birsey olması gerekiyor.
cam modülünü iki aracımada kendim taktım,gerçekten çok meşakeatli ve zor bir iş, şöför kapısının döşemesi sökülüyor cam kaldırma düğmesinin altında bütün kablolar kesilip modül araya seri olarak bağlanıyor ayriyetten sigorta kutusunda + ve - kablo çekilip modüle enerji veriliyor , anlıyacağın bir sürü kablo kesilip birçiliyor .eğer kapı döşemesinin sökülmesine bile karşıysan bu işlere hiç bulaşma ,
Gökhan ben bu dediklerinin hepsini yaptırdım aracımı incelemek istersen : http://www.cardomain.com/ride/2922589/2005-toyota-corollaşimdi Dek çevirici kaliteli olursa ve anfi sinyal kablosu orjinal tesisat kablosundan ayrıca çekilirse sorun olmuyor 20 30 tl lik decleri geç 100 150 tl ye kaliteli bir çevirici al orjinal teyibin sesi bile fark ediyor kapı döşemelerini sökmek çok ama çok basit korkma ön ve arka kapılar 16cm ebatında. arka kapılara direk kolonlar oturuyor ama ön tarafta cam açılınca kolonların mıknatıslarını çarptığı için kolonların altına özel yuvarlak plastik halkalar var 16cm çapında ki kolon yükselsin diye bu durumda cam kolona çarpmıyor bağzı tesisatçılar MDF den kendi kesiyor bu parçayı ben Phonocar marka tesisat kurdum ve bunun özel plastik aparatı vardı.kalite olarak Xcarlink güzeldir onun dışındaki ürünlerde tmiz ses verir ama unutma teyibin modli 6 + 6 pinlidir sanırım ince pinli idi yanlış hatırlamıyorsam.bu kombinasyon seni tatmin eder ön kapılara mutlaka mid takımı takmalısın aksi halde orjinal hoperlörler sesi çok boğuyor adamın gırtlağına basmışsın gibi bir ses alıyorsun temiz ses alamazsın.
Her zaman bir Mesut AKIN e12 sine sahip olmak istemişimdir
Allaha şükür ben sahip oldum