Gönderen Konu: Toyota Touch&Go Yükseltme  (Okunma sayısı 14313 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 400
  • Model Yılı: '15
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: Toyota Touch&Go Yükseltme
« Yanıtla #20 : Nisan 26, 2013, 14:52:08 »
Merhaba Zeki Bey;
bizlerin almış olduğumuz araçlar yeni araçlar ve bunlara touch sistemi koyuyorlar ama navigasyonunu koymuyor ve bunun için çok yüksek ücretler istenmekte ve de aldığımız araçlar o kadar ucuz araçlar değil ayrıca renault clio ya bile navigasyonlu aracınızla clio la yan yana getirirmisiniz aracınızı

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Nisan 26, 2013, 14:52:08 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • benim babam toyota gibi adam
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '13
  • 4 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Mayıs 19, 2013, 12:52:45 »
bence kimseyi suçlamamak lazım gps ve navigasyon sistemi olmayan bir sisteme ekstra 1.500 2000 para verip alırsanız sonuçlarında katlanmak gerekir.

sen biraz şaşırmışsın arkadaşım ne ekstrasından bahsediyorsun?. 1500-2000 tl verdiğimizi de nereden çıkardın ? biz sonradan eklendiğizaman istenen 5000tl vb rakamlara isyan ediyoruz bilip bilmeden araştırmadan yorum yazma.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • 7 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Haziran 13, 2013, 00:28:53 »
ben de bir hafta önce auris aldım ve navigasyonu olmadığını gördüğümde şoka girdim. bu touch sistemini koyup da navigasyonun neden olmadığını  servisteki arkadaşıma sorduğumda toyota'nın Türkiye navigasyon haritasının yasalara uygun olmadığını söyledi. Kıbrıs'ın Türk yasalarına göre gösterilmediği için yasalara uymuyormuş.
Olsun varsın, biz yine de memnunuz.. bu dünyada olmazsa ahirette huzur buluruz..!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Sakarya - Artık ANKARA
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 70 kere teşekkür etti
  • 87 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Haziran 14, 2013, 12:24:56 »
Keşke daha mantıklı bir şey söyleselermiş. Yazık diyorum sadece.
2012 Avensis Elegant Extra   "Türkü dinlemeyen Türk'ü anlamaz"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Arnavut Keyifli
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 136500
  • Model Yılı: '17
  • 277 kere teşekkür etti
  • 277 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Haziran 14, 2013, 12:36:36 »
sen biraz şaşırmışsın arkadaşım ne ekstrasından bahsediyorsun?. 1500-2000 tl verdiğimizi de nereden çıkardın ? biz sonradan eklendiğizaman istenen 5000tl vb rakamlara isyan ediyoruz bilip bilmeden araştırmadan yorum yazma.

+1
I'll make you an offer you can't refuse.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 15000
  • Model Yılı: '16
  • 62 kere teşekkür etti
  • 85 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Haziran 14, 2013, 13:01:17 »
toyotanın bu konuda fiyat politikası falan çok ilginç..2011 avensis için navigasyon ve geri görüş kamerasına 5000 fiyat çektilerdi..1 yıl sonra 2290 tlye taktılar :)
toyota touch go da öle olacak biraz zaman geçince yapılır şu para diyecekler..inaşşah fahiş fiyat olmazda :islik: herkes faydaalnır

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '10
  • 367 kere teşekkür etti
  • 316 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Haziran 16, 2013, 10:31:23 »
Bu tur seyleri araci sifir alirken hediye isteyceksiniz. Sonradan taktirmak adamin icine oturur.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .....Kendin Ol Yeter......
  • Kilometre: 148750
  • Model Yılı: '05
  • 77 kere teşekkür etti
  • 415 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Haziran 16, 2013, 20:35:05 »
Bu tur seyleri araci sifir alirken hediye isteyceksiniz. Sonradan taktirmak adamin icine oturur.
Abi hediyede etmezlerki baksana 5000 lira fiyat çekmişler.Artık park sensörü vs de hediye vermiyorlar çoğusundaa var diye.En fazla 2-3000 lira indirim(o da çok zor ya) yaparlar o kadar.Birde belki kauçuk paspas.
......Direksiyonda eşek varsa kaputun altındaki beygirlerin hiçbir önemi yoktur......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '10
  • 367 kere teşekkür etti
  • 316 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Haziran 16, 2013, 20:47:47 »
Abi hediyede etmezlerki baksana 5000 lira fiyat çekmişler.Artık park sensörü vs de hediye vermiyorlar çoğusundaa var diye.En fazla 2-3000 lira indirim(o da çok zor ya) yaparlar o kadar.Birde belki kauçuk paspas.
Ne koparsan kardir diyip asilacan asilabildigin kadar :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • I love my toyota ...
  • 30 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Temmuz 31, 2013, 14:27:13 »

2011'in yılının Aralık ayında Yaris touch&go'lu aracımı teslim aldım. O vakitten beri navigasyonumuzu kullanıyordum. 3-4 ay önce haritanın güncel olmadığını ve güncellenmesi gerektiğini farkettim.

Mytoyota sitesine üye oldum. Araç bilgilerimi girdim. İnternetten bilgisayarıma  toolbox indirdim. Boş bir usb belleğe aracımın parmak izini aldım. Usb'yi bilgisayarıma takınca touch&go nun yazılımının güncel olmadığını söyledi sistem ve güncel yazılımı indirip tekrar touch&go cihazıma taktım. Cihazımın 1.6.2 olan yazılımı 1.7.4 yükseldi. Sonra tekrar parmak izi oluşturup bilgisayarda güncel harita sorguladım. Toolbox çok önemli güncellemeler olduğunu belirtti ve tekrar önemli güncellemeri cihazıma yükledim. Tam bunu yaparken sistem hata verdi ve map ID kimliği silindi ve navigasyon kısmı çalışmadı.

Aracımı alırken bir dünya sorun yaşadığım Sivas ER plaza ile tekrar muhatap olmamak için Kayseri Aksoy a gittim. 2 ayın sonunda (ki bu arada bütün hatayı bize yüklemek için genel merkez elinden gelen herşeyi yaptı) yurtdışından gps modülü geldi ve sistem tekrar çalışır hale geldi. Yalnız şu anki mevcut harita 2011 yılına ait. Bizde bu konuda genel merkeze tekrar yazdık.

Bu gün bir telefon geldi ve telefonda kendisinin yetkili olduğunu ifade eden hanımefendi ; bize araç alırken harita güncellemesinin yapılamayacağının söylendiğini ve şu an biz güncelleme istersek yetkili serviste  500 tl karşılığında güncel harita yükleneceğini söyledi. Yada 1500 tl karşılığında yeni bir cihaz alabilirmişiz. Ama yetkili servislerin de bu konuda hiçbir bilgisi olmadığı gibi ellerinde güncel bir Cd, yazılım veya programda yok. Onlarda mytoyota'yı kullanıyorlar.

Artısı mytoyota sitesiyle türkiyenin anlaşması yokmuş. Bu yüzden biz buradan harita indiremezmişiz. Bilmiyorum bu sorunu nasıl çözeceğiz. Mahkemeye versek ayıplı mal diye yargıtay bozup duruyormuş. Herneyse ...

Artık şunu ğrendim Türkiyede toyotaya binilmezmiş. Ailemizde 5 toyota aracımız var ama artık yeter.
"Çok param olunca Subaru alıcam"
"2007 Corolla 1.6 MMT Xenon VSC"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Temmuz 31, 2013, 15:02:46 »
Türkiyede toyotaya binilmezmiş.

Şükredin ki çok kısa zamanda (2011 -> 2013) öğrenmişsiniz. Ben 1999 yılından bu yana Toyota kullanıyorum, hâlâ öğrenemediğim bir yana, 2010 sonunda arabamı verip bir Toyota daha aldım.

Eğer yalnızca GPS konusu yüzünden Toyotadan vazgeçiyorsanız bir dahaki sefere GPS'i olmayan bir Toyota alın, bütün sorunlar ortadan kalkar! ::)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • I love my toyota ...
  • 30 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Temmuz 31, 2013, 15:09:47 »
Eşimin aracı yaris, benimkisi corolla  :)

Eşim aracı sıfır aldığında bizi plazadan apar topar kovaladılar. Ne bir çiçek ne bir hayırlı olsun  :(

Artısı aracı fırçayla yıkamışlar her tarafı çizik hatta ön cam da çizik bir şekilde teslim ettiler aracı. Kendi aracımda yaşadıklarım da cabası.
"Çok param olunca Subaru alıcam"
"2007 Corolla 1.6 MMT Xenon VSC"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Rav 4
  • 20 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Ekim 23, 2013, 18:36:11 »
Arkadaşlar konuyu yeniden hortlatmış olmak istemem ama çözüm bulup yazılım yükseltebilen yada navigasyon yükleyebilen varmı?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .....Kendin Ol Yeter......
  • Kilometre: 148750
  • Model Yılı: '05
  • 77 kere teşekkür etti
  • 415 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Ekim 23, 2013, 18:55:37 »
Arkadaşlar konuyu yeniden hortlatmış olmak istemem ama çözüm bulup yazılım yükseltebilen yada navigasyon yükleyebilen varmı?
Şuanda servislerde navigasyonlu olarak touch and go bulunmakta. Dolayısıyla touch olan cihazlar içinde bir güzellik sağlayacak ekipmanlar gelmiş olabilir.
......Direksiyonda eşek varsa kaputun altındaki beygirlerin hiçbir önemi yoktur......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kilometre: 84000
  • Model Yılı: '12
  • 24 kere teşekkür etti
  • 46 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #34 : Ekim 24, 2013, 09:02:55 »
           2011'in yılının Aralık ayında Yaris touch&go'lu aracımı teslim aldım. O vakitten beri navigasyonumuzu kullanıyordum. 3-4 ay önce haritanın güncel olmadığını ve güncellenmesi gerektiğini farkettim.

Mytoyota sitesine üye oldum. Araç bilgilerimi girdim. İnternetten bilgisayarıma  toolbox indirdim. Boş bir usb belleğe aracımın parmak izini aldım. Usb'yi bilgisayarıma takınca touch&go nun yazılımının güncel olmadığını söyledi sistem ve güncel yazılımı indirip tekrar touch&go cihazıma taktım. Cihazımın 1.6.2 olan yazılımı 1.7.4 yükseldi. Sonra tekrar parmak izi oluşturup bilgisayarda güncel harita sorguladım. Toolbox çok önemli güncellemeler olduğunu belirtti ve tekrar önemli güncellemeri cihazıma yükledim. Tam bunu yaparken sistem hata verdi ve map ID kimliği silindi ve navigasyon kısmı çalışmadı.

Aracımı alırken bir dünya sorun yaşadığım Sivas ER plaza ile tekrar muhatap olmamak için Kayseri Aksoy a gittim. 2 ayın sonunda (ki bu arada bütün hatayı bize yüklemek için genel merkez elinden gelen herşeyi yaptı) yurtdışından gps modülü geldi ve sistem tekrar çalışır hale geldi. Yalnız şu anki mevcut harita 2011 yılına ait. Bizde bu konuda genel merkeze tekrar yazdık.

Bu gün bir telefon geldi ve telefonda kendisinin yetkili olduğunu ifade eden hanımefendi ; bize araç alırken harita güncellemesinin yapılamayacağının söylendiğini ve şu an biz güncelleme istersek yetkili serviste  500 tl karşılığında güncel harita yükleneceğini söyledi. Yada 1500 tl karşılığında yeni bir cihaz alabilirmişiz. Ama yetkili servislerin de bu konuda hiçbir bilgisi olmadığı gibi ellerinde güncel bir Cd, yazılım veya programda yok. Onlarda mytoyota'yı kullanıyorlar.

Artısı mytoyota sitesiyle türkiyenin anlaşması yokmuş. Bu yüzden biz buradan harita indiremezmişiz. Bilmiyorum bu sorunu nasıl çözeceğiz. Mahkemeye versek ayıplı mal diye yargıtay bozup duruyormuş. Herneyse ...

Artık şunu ğrendim Türkiyede toyotaya binilmezmiş. Ailemizde 5 toyota aracımız var ama artık yeter.

Cok merak ediyorum Japonya'nın tüm bu olanlardan haberi var mı ?  Hiç zannetmiyorum. Madem destek vermeyeceksin neden satıyorsun touch&go sistemini. ? Madem destek vermeyeceksin neden satıyorsun gps modülünü touch sistemlere ?

250 tl ye Tomtom aldım ve ömür boyu güncelleme ile sürekli güncelliyorum. Toyotanın bu istedigi rakamlar ne sacmalıktır hangi mantıkla istenmektedir anlıyamıyorum.

Arkadaslar ben bu mevzuyu kapattim. Cunku hiç ümidim kalmadı. Sürekli farklı rakamlar ve birbirinden habersiz bayiler ve veriler..

İnaniyorum ki yarin toyota gel bedavaya takacağım dese harita guncelleme zamanı geldigimde kesin öpecek.

Yiğidi öldür ama hakkını yeme.. Arabadan çok çok memnunum ve bundan sonraki arabam da muhtemelen yine Toyota olacaktır.

Saygılar.
Yaris III Style CVT 1.33 VVT-i + Görüş paketi