0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Alalı daha 1 yıl olmadan 9500 km. deki 2011 avensis'in debriyaj seti değişti ! Yokuşta kalkışlarda motor sesi haricinde huuk huuk diye bir ses geliyordu, serviste tespit ettirdikten sonra garanti kapsamında değiştirdiler. Bu arızanın malzeme kaynaklı olduğunu belirtiler, aracın çekişte ya da yakışta bir şey değiştirmeyeceğini söylediler ancak, şimdilik, çekişte bayağı fark etti ya da bana öyle geldi. Daha 10000 km olmadan bu olay bayağı canımı sıktı, aynı araçtan olanların da kontrol etmelerini/ettirmelerini tavsiye ederim. Bu arada bozuk yollarda sol kapıdan bir çıtırtı sesi geliyor fakat serviste bir türlü ispat edemedim, iki defa test sürüşü yapmamıza rağmen, aynı aracı olanlarda da bu sorun var mı? Sağlıcakla kalın...
Aynen dediğiniz gibi bir ses var Özgür bey, ne var ki serviste bir türlü bu sesi duyuramadım ustalara ama Mehmet Can beyin yazdığını bir deneyeceğim inşallah sorun çözülür, tam kulağımın dibinde çok sinir bozucu bir ses gerçekten...
Yaris= küçükAuris = takurtukurisCorollla= hepten bozmuşTek ümidim avensis'ti al işte o da su kaynatmaya başlamışHayallerim suya düştüulaaa şiir gibi oldu valla