0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben kasımda aldım 2007 sol hb 50 bınde 27 bucuga günlerle dusundum çok mu para verdım dıye ama suan ınanın hıc pısman degılım auris veya golf almadıgım ıcın .
Orjinale amfi bağlamak için dönüştürücü bir aparat takılıyor... Şahsen benimkinde var yani O aparat ne diye sorarsan bilmem ama Oktay abi taktırmış sağolsun
Gökhan bey ben de alalı bir yıl oldu ama ben şu ana kadar 24000 km yaptım. 25000 tl ye almıştım 2011 martta.yakıt çk ideal sorunsuz bir araç kesinlikle kaçırmayın derim. bu ara benim araç 2006 hb sol. 45000 km idi
yazın araç fiyatları her zaman yükselir, insanlar gezme içgüdüsüyle, ya aracı değiştirmek veya aracı olmayan kişiler araç satın alma yoluna gider. bu sebeptende talep artınca, fiyatlar otomatikman yükseliyor, tabi 1000-1500tl lik değişimler bunlar, çok uçuk değişimler olmaz
Yaz mevsiminde arttiginin tabi ki farkindayim bende fakat en buyuk degisimler yaz ortasinda yasaniyor benim gozlemledigim, yani benim tahminim tavan fiyatlar icin daha 5-6 aylik bir surec var.
bence de alınır Gökan bey.ben de 4 ay oldu 2005 terra aldım .ama diğer terralara göre farkı teleflex lpg,orjinal sol jantı,camlar film,eco66 takılı direksiyon vites deri kaplanmış,boya yokservis kayıtlı ve 24750 aldım çok mu verdim birşmiyorum ama hiç pişman değilim.arkadaşlar da fikir verirlerse memnun oluruz.sizin alacağınız belkide aldığınız araç uygun görünüyor.Bu arada aracı aldınız mı?
çok muhabbeti geçince, benimde yavaş yavaş satasım geliyor, yaza kadar sabredemeyecem heralde
Ben araci gormedigim icin babamin goruslerine kaldi butun olay, bana "Sen kullanacaksin ne diyorsun?" dediginde "Kulaga iyi geliyor"dan ote birsey soyleyemedim zira araci gormek nasip olmadi, eger babaminda icine sinerse tahminen yarin alincak arac. Ben Trabzon'dayim ogrenci olarak ve ailem İstanbul'da malesef bu nedenle durumdan anlik haberim olamiyor.Tavsiyem aracinizi en azindan talebi olcebilmek icin dusundugunuz degerin makul derece ustunde bir fiyatla internet ortaminda satisa sunmaniz. Anladigim kadariyla Corolla musterisi aracin fiyatindan cok kondisyonu ile ilgileniyor. Tabi ki caninizi sikicak otomotiv alim satim isi yapan kisiler olacaktir fakat bununda rahatsiz edici olmayan bir duzeyde kalmasini temenni ederim sizin icin.
Bağlaya biliyorsunuz aynı tarz bir işlemi bende yaptım ve araç hb olduğu içinde çok kaliteli bir ses alıyorsunuz.
Mode tuşuna bastıkça yönü değişir. Hatırladığım kadarı ile.
Allah kavuştursun