0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
fiyat çok uygun, benim aracım 2005 , 85bin kmde , hb sol, sunroof cruize yok ve düz vites, ama ben bile yazın o paraya vermem haberin olsun
Bence hiç kaçırmayın.
25000 tl daha mantığa uygun ama araçta sorun yoksa 26000 de verilir.2005 haziran çıkışlı 1,6 corolla hb terra araç kulanıyorum şu an.
26500 TL, saydığınız özellikleri itibarıyla uçuk bir fiyat değil zira ben 2005 hb sol otomatik vitesli bir araca 26500TL vermek üzereyim araçta iki parça lokal boya var ve 117000 km'de.Sizin iletinizi okuduktan sonra "acaba fazla mı veriyorum diye tereddüte düştüm.Hal böyleyken makul bir fiyat aralığı hakkında bilgi sahibi olan birileri varsa ve bilgilendirirlerse sevinirim.Sağlıcakla
Aracı serviste ekspertiz yaptırınız. Servis kayıtlarına bakınız. Çok sıkıntılı bir durum yoksa, fiyat güzel.Bende 97binde 4 parça boyalı 2005 sol sedan vardı. Orj. Cruise controllüydü. 26bine verdim.
Şimdiden hayırlı olsun o zaman
galeri ve genel satıcıların tavsiye ettiği fiyat , 2005 terra modeli için 24500tl , 2005 sol için 26500tl , piyasadaki araçlar genellikle temiz olduğu için bu fiyatlardan satılıyor. 2007 model corolla hb sol, otm vitesli aracıda 28500tl ye opel bayii sattı, km ler genelde 100-120bin arası, arada kupon araçlarda çıkıyor tabi, 2005 model sol için kasko bedeli 24500tl üzerinden geçiyor, bence yaz aylarında fiyatlar biraz daha yukarılara tırmanabilir, şu an alıcılar için iyi satıcılar için sıkıntılı dönemler. ha şu da var, sıkıntıya kalmış bir satıcı yakalayıp, uygun fiyatada araç alabilirsiniz, sonuçta galerici veya alsat çılar, sattıkları fiyatların min 1500-2000 tl altına alıyor lar araçları
Gökhancım 6 sene kullandım bu araçtan bir kere sorun çıkarmadı ve de bahsettiğin araç çok nadir bulunan seriden, aklına takılan bir sorun olursa yardımcı olurum seve seve.
O zaman bize hayırlı olsun demek düşer Alpere katılıyorum 3 ay sonra daha düşük donanımlar of fiyata olacak.... Hatta bende yakınlarda ilan koyacağım... 2005sport 27 yazıcam
Hayırlı olsun resimler bekliyoruz.