0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bence tamamen macera olur.C4 sahibi iken bu maceraya girdim.Allah bir daha Toyota dan aşağa bindirmeyi nasip etmesin.Audi,Bmw veya Mercedes deseydiniz gözüm kapalı sormaya gerek yok derdim ama Elantra ya vereceğiniz paraya 2009-2010 Avensis alınabilir diye düşünüyorum.
Bence biraz asabi bir yorum olmuş Ümit abi Bence denemeye değer...Şey birde audi bmw mercedes alabilecek insan sormaz heralde
Hocam aslında ben bu 4 markanın dışında araba almamaya karar verdim. Opel, Fiat, Citroen ve Ford kullandığım markalar. Toyota da gerçekten rahat ettim. Dediğiniz mantıkla da digerlerini saydım
Hyundai 5 sene garanti veriyordu sanırsam.
zaten araba alacağım zaman bakacağım araçlardan biri..yakıtı da iyi diyorlar..yani bilmiyorum ama Avensis gibi az mı yakar acaba ?
hyundai 98 - 2001 - 2005 accent - 2011 era kullandım. arabada toyota kalitesi yok, lakin kötü araç değil, güzel performanslılar. Ama 130u geçince nedendir bilmem hepsinde bir titreme vardı. araç güven vermiyor. Oturaklı değil. (era ve accent) son yıllarda hyundai güzel arabalar yapıyor. Bana artık bu doğan tofaşın yerini hyundai aldı gibime geliyor.