Gönderen Konu: Aurise Body Kit yaptıracağım-DEHA TUNİNG e daha önce bu işi yaptıran varmı ?  (Okunma sayısı 3095 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • www.aylinyilmaz.net
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: AB+
  • 24 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
İNCİRTEPE MAH.FATİH SANAYİ SİTESİ C1 B BLOK NO:12-istanbul

Adresinde  DEHA TUNİNG e Toyota Aurisime Body kit uygulatmayı düşünüyorum, daha önce burada bu işi yaptıran kişiler varsa işçilik hakkında yorum almak isterim.

Bu arada isim adres falan kullandık, umarım reklama girmiyorudur.

Saygılar

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • www.aylinyilmaz.net
  • 24 kere teşekkür etti
Soru şu şekilde de olabilirdi aslında

Bu işlemi nereye yaptırmalıyım-fiyatlarla birlikte belirtebilirseniz çok sevinirim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
Aylin abi body kit her yere ve her şekilde yapılmamalıdır,yani aracın güzel görünebilir fakat karakteri değişebilir,bu da ciddi zararlara yol açabilir örneğin;yola tutunuşu,rüzgara karşı koyuşu vs vs o yüzden orjinal parçalar kullanılmasını ben tavsiye ederim.
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2010 1.6 Comfort Extra
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür edildi
Sercan'a katılıyorum.

Genelde dışarıda yapılan kitler fiber den yapıldığı için çatlama patlama akabinde aracın orjinal boyasına da zarar verebiliyor. Plastikten yaptırmaya kalksanız orjinal aksesuarlarıyla aynı fiyata gelir neredeyse. o yüzden benim de tavsiyem orjinal kit yaptımanız.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • www.aylinyilmaz.net
  • 24 kere teşekkür etti
bu kadarmı ? yokmu başka yorum,görüş ??

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Eğri cetvelden düzgün çizgi çıkmaz
  • Kan Grubu: B+
  • 5 kere teşekkür edildi
Aylin bey aksesuar işine ben de el atmak istiyorum fakat malum servislerin aksesuar fiyatları bayağı yüksek servis dışında da aracın sağını solunu kurcalatmayı istemiyorum tuninglere kalsa yaptıkları işin servisten daha kaliteli ve ucuz olduğunu söylüyorlar."ucuz" konusu doğru ancak kalite kesinlikle çok kötü yine de karar sizin tabi. bu bölümde "servis dışı spoiler" adlı bi konu başlatmıştım serviste yaptıranda var dışarıda yaptıran da var.konuya bi bakın isterseniz.bu arada cam problemi benim aracımda da var aynı ses cam kapandığında çıkan gıcırtı bakıma gittiğimde ben de bi göstereyim. emniyet kemerinin direk kısımlarındaki yuvaları maşallah cik cik bülbül gibi ötüyor.hele göğüslükten gelen farklı sesler teyibi kapat "takır tukurisin'auris'" senfonisini dinle .yok ya aurisler güya corollaların hb'i ama corollada bu kadar ses takırtı falan yok.aracın büyüklüğü c segment olabilir ama iç malzeme kalitesi falan b segment kadar düşük.hele kasislerde falan "motor yere indi bu sefer"diyorum.auris aldığıma gerçekten pişmanım.
Adam olmak cinsiyet meselesi değil, şahsiyet meselesidir.