Gönderen Konu: acil yardım 93 coronamın o/d lambası gösterge panelinde sürekli yanıp sönüyor  (Okunma sayısı 1062 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: A+
bursada oturuyorum 93 model corona sahibiyim o/d düğmesi basılı olmadığı halde araç çalışıp hareket ettikten bir süre sonra gösterge panelindeki o/d ışığı yanıp sönmeye başlamakta ve o/d aktif hale gelmekte ve araç 4. vitese geçmemekte bursada 3-4 yere gösterdim ama bir çözüm bulamadılar daha önce böyle bir sorun yaşayan ve çözenler varsa bana yardım etsinler.Bu durumu nasıl ve nerede çözebilirim.

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A-
  • 22 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
Düğmesini kontrol ettirdiniz mi? 2005 corollada vites kolundaydı. Bunda da aynı mı?
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: A+
doğrudur aynı.düğmeye basınca görevini yapıp ışık sürekli yanıyor.elektrik aksamı ile ilgili olabilir dediler.hatta cihaza da bağlattım bu konu ile ilgili arıza düşmedi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A-
  • 22 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
İlk olarak düğmede olabilir sıkıntı.
Siz düğmeye basmadığınız halde bir süre sonra devreye giriyor.
Ben olsam, düğmeyi açar, bir sıkıntı olup-olmadığını kontrol ederdim. Gerekirse uçları boşa alır, denerdim.
Sonrasında kabloyu kontrol ederek, kısa devre olabilecek aksamı kontrol ettirirdim.
İşin içinden çıkamazsanız, mutlaka servise gidin. Usta usta dolaşıp, herkesin bir şeyine müdahale etmesi de ayrı bir yıpranma.
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.