0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Nasıl yani:)
18 mi )))
çok güzel tertemiz aracınız maşallah. sadeliği ayrıca hoş. kazasız günlerde kullanın. banada bigün D segmenti 2.0 arac nasıp olur umarım böyle gördükce imreniyorum.
Kerem bey, LPG takılıyor fakat araç seyir sırasında bir miktar benzin bir miktar gaz şeklinde yakıt harcamıyor mu?
haklısınız.. ön lastiklerim epey yıprandı sordum geçenlerde bridgstone er300 17" 480 TL dedi tanesine dünya başıma yıkıldı . . .güvenli olmasa da binmek zorundayım sezon sonuna kadar :/
evet abi 19da olabilir
Her ay lastik parası veririz Sefa'cım bunlardan takarsak.Adamlar kağıt gibi yollarda kullanıyor bunları.
bende öyle bir durum olduğunu sanmıyorum ama emin olmak için ustama sorarım tekrar,ilk çalışmada ve stop ederken benzine geçtiği için bir azalma söz konusu ama 300 km en uzun yolculuğum şu ana kadar ibre hiç oynamadı o yolculukta..Adem falken i ara sor ben lassa aldım 4 tane 250 tl adet fiyatı ama bir dahakine falken alıcam.. 170 felam demişti satıcı ama adam hoşuma gitmemişti.18 neyse de 19 abartı bence aracın orjinalliği bozulmamalı bence 17 jant var bende içim gidiyor çukura girince hele birde 19 inç olursa zırt pırt yanaktan yararız lastiği malum performans lastiği die geçiyor ondan sonra incir ağacı görünür valla.
İnanırmısınız aracı aldığım zaman İzmir Akdemirde ikinci el bir 2005 Exe.Elegant Avensis vardı ve araç 85000km deydi ve benim aldığım araçtan daha ucuzdu.İnanın 17 inç olayıda o arabayı almama nedenlerinden biriydi.Sonradan Makyajlı kasaya merak sardıydım.
hiç şaşırmadım.. haklı insanlar. neden sürekli pür dikkat, aman birşey olmasın korkusuyla araç kullansın ki insanlar.. malesef beni de cezbeden kısmı 17" ve sunroof
İnanırım, 1.6 Avensisler 2. elde 2.0 avensislerden daha fazla paralara alınıp-satılıyorlar.
bunda 2,0 avensislerin değil hükümetin suçu var yanlış anlaşılmasın
katılıyorum... nolurdu yani şu benzin fiyatları normal düzeye inse.. vergiler normal seviyelerde olsa.. bizde keyifle araçlarımızla uzuuuun uzun yollar aşsak. tatile giderken benzin parasını hesap etmesek.. (ya da tatile gidebilsek) .. Aaaah ah.. bu arada bende hiç 1.6'sını da 1.8'ini de düşünmedim. 2.0 otomatik dedim pişman da değilim . ama tabi ki dokunuyor bütçeme..