Gönderen Konu: bor power katkı maddesi  (Okunma sayısı 4926 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Sağlıklı Yaşayalım
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
bor power katkı maddesi
« : Haziran 04, 2008, 10:46:41 »
merhaba arkadaslar,bor power  yağ  katkı maddesini kullanan arkadaşlar var mı?toyota corolla vvt-i ler için tavsiye edermisiniz..ayrıca kullanırken motor yağını komple değiştirmek mi gerekiyor?konuyla bilgisi olan arkadaşlar yazarlarsa sevinirim:))herkese iyi günler...
2001 corolla vvt-i 1.4

Toyota Club Türkiye

bor power katkı maddesi
« : Haziran 04, 2008, 10:46:41 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Ynt: bor power katkı maddesi
« Yanıtla #1 : Haziran 04, 2008, 11:10:03 »
Hafta sonu arabayı yağ değişimi için ustaya götürdüm..ısrar etti bor power için..ben de koydurdum..ilk izlenim araçtaki sesin azalması oldu..Belki forumdaki tecrübeli arkadaşlar daha sağlıklı bilgi verir.
2003 Toyota Corolla HB Otomatik

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • TRAFİĞE SAYGI = İNSANA SAYGI
    • www.mildan.net
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '12
  • 45 kere teşekkür etti
  • 36 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Haziran 04, 2008, 11:13:22 »
Bende bir ara araştırdım, toyota ya mail de attım. Onlardan gelen cevap, bu tarz katkı maddelri hakkında bilgimiz yok, biz tavsye etmiyoruz oldu. Bende almadım. Bor yağ katkısyla ilgili testler doğruysa güzel görünüyor. Değişik forumlarda ki yorumlara baktığımda, birçok kullanıcı performansta ve seste yada yakıt sarfiyatında bişey değişmedi diyordu. Eğer sen kullanırsan sonuşları paylaşorsan sevinirim.
Trafik kuralları ve tabelalar İNSANLAR içindir, HAYVANLAR zaten ne tabeladan anlar ne de kuraldan...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • kimdir hekim?başına gelendir
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Haziran 23, 2008, 14:44:19 »
ben de merak ediyorum . izlenimlerinizi paylasırsanız iyi olur

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A-
« Yanıtla #4 : Temmuz 05, 2008, 10:48:13 »
bence bor sorun cıkarmaz cunku bor molekullerı kaygan olduğu ıcın çekıste artıs gozlenıyor surtme
fln yapmaz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: AB+
« Yanıtla #5 : Mayıs 15, 2009, 01:23:06 »
kesinlikle öneriyorum fakat nnt bor power markasını kullanın diğerleri bor katkılı katkılar nnt saf bor yağ değişiminde eski yağı boşaltmadan  ve motor sıcakken motorun içine flash engine boşaltın ve 15 dk çalıştırın ardından yağı boşaltın motor pırıl pırıl oluyor ardından yeni yağınızla birlikte bor power koyun çekiş artışına ve tasarrufa siz bile inanamayacaksınız tam sentetik yağ kullanın 20.000 km yağ değişimi yapmayın. bu arada bor power ın şanzıman yağı katkısıda mevcut vites geçişleri pamuk gibi oluyor. aşınma 0
2006 corolla 1.4 D4D