0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Neden arabanı mahfetmek istiyorsun ki ? Orası sökülünce iş bitmiyor ki.
Koltuk sökülünce araba mahvolmaz ki abi, geri takılır ne olacak..
fotoğraftaki araç yeni corolla gördüğüm kadarıyla, 2006 corollayla aynı mı? eğer aynıysa yeni söktüm bendekileri hemen söyleyim;alt oturma kısmını yukarı doğru çekerek çıkarıyorsunuz, sonra o köşedeki kısımların alt tarafında yanılmıyorsam 12 ya da 13 numara bir somun var, onu söküyorsunuz, onu söktükten sonra üstte geçmeli bir tırnak var, alttakini söktükten sonra yukarı doğru yüklenin parçaya, hemen çıkıyor.. takarken de tırnağı göreceksiniz zaten, yuvası da orda zaten tırnağı yuvaya oturtarak aşağıya doğru bastırıyorsunuz aşağıda da somun denk geliyor zaten onu da takarsınız işlem tamam.
Serkan Bey kılıf taktırdınız mı bilmiyorum ama, garantisi bitene kadar araca hiç dokunmamak lazım. Neden böyle bir şey söylüyorum her ne hikmetse bu bence bütün toyota servislerinin kronik sorunu. Ben aracıma kılıf taktırdım istanbulda her türlü araca orjinal kılıf yapan bir firmanın ürününü yaşadığım yerdeki oto aksesuarcıdan aldım. Kılıf muhteşem çok iyi hava yastıkları için yerleri bile var. Neyse ben aracın arka koltuğunda oturma yeri ile yaslanan yerin birleşme yerinde açıklık olduğunu fark ettim. Servise yolum düştüğünde müşteri temsilcisine söyledim döşeme ustası geldi beraber araca baktık bana aynen şöyle söyledi "Kılıf taktırdığınız için, kılıflar germe yapmış ve o yüzden bu boşluk oluşmuş olabilir" dedi. Ben de ya sabır arkadaş bu toyotanın hiç mi hatası olmaz herşey neden müşteriye bağlanır sök o zaman kılıfları bir de kılıfsız bakalım dedim. Söktü durum yine aynı ne oldu hemşerim kılıftanmış mı dedim. Abi siz kılıfı belli bir süre kullanmışsınız o da koltuklarda germe yapmış falan filan demeye başlayınca benim şalterler attı adamı nerdeyse gırtlaklayacaktım dedim ki bana formeni çağırın geldi formen arkadaş gel dedim showroomu gezecez diğer araçlara bakıcaz servise gelen diğer araçlara bakıcaz aynı şekilde açıklık varmı yoksa benim aracımdaki bu açıklığıın sebebini bana açıklayın dedim. Beraber diğer araçları gezdik hepsi aynı. Formene dedimki şu döşeme ustasının bana toyota kursu aldığına dair belgesini getir bakıcam müşteri olarak hakkım varsa dedim. O da beyfendi meyfendi şöyle böyle dedim kes kardeşim araçtan anlamayan adamları almışsınız bir de o bakan adam aynı zamanda garanti uzmanıymış yani o angut toyotadan bir haber arkadaş benim aracımdaki kusurları tespit edecek garantiden faydalandıracak. Peh Peh Peh... Neyse çok uzattım farkındayım verasıl kelam bu koltuklardaki açıklık isofix bağlantısı içinmiş diğer araçlarda da gördüm içim rahatladı ama o angut döşemeci ustaya kalsaydık benim taktığım kılıf bahane olacaktı ve ben de olayın üzerine gitmeyeseydim bir sürü sinirsel durumla karşılaşacaktık. Demek ki bunlar herşeye bir kulp takıyorlar.
Serkan Bey kılıf taktırdınız mı bilmiyorum ama, garantisi bitene kadar araca hiç dokunmamak lazım. Neden böyle bir şey söylüyorum her ne hikmetse bu bence bütün toyota servislerinin kronik sorunu. Ben aracıma kılıf taktırdım istanbulda her türlü araca orjinal kılıf yapan bir firmanın ürününü yaşadığım yerdeki oto aksesuarcıdan aldım. Kılıf muhteşem çok iyi hava yastıkları için yerleri bile var. Neyse ben aracın arka koltuğunda oturma yeri ile yaslanan yerin birleşme yerinde açıklık olduğunu fark ettim. Servise yolum düştüğünde müşteri temsilcisine söyledim döşeme ustası geldi beraber araca baktık bana aynen şöyle söyledi "Kılıf taktırdığınız için, kılıflar germe yapmış ve o yüzden bu boşluk oluşmuş olabilir" dedi. Ben de ya sabır arkadaş bu toyotanın hiç mi hatası olmaz herşey neden müşteriye bağlanır sök o zaman kılıfları bir de kılıfsız bakalım dedim. Söktü durum yine aynı ne oldu hemşerim kılıftanmış mı dedim. Abi siz kılıfı belli bir süre kullanmışsınız o da koltuklarda germe yapmış falan filan demeye başlayınca benim şalterler attı adamı nerdeyse gırtlaklayacaktım dedim ki bana formeni çağırın geldi formen arkadaş gel dedim showroomu gezecez diğer araçlara bakıcaz servise gelen diğer araçlara bakıcaz aynı şekilde açıklık varmı yoksa benim aracımdaki bu açıklığıın sebebini bana açıklayın dedim. Beraber diğer araçları gezdik hepsi aynı. Formene dedimki şu döşeme ustasının bana toyota kursu aldığına dair belgesini getir bakıcam müşteri olarak hakkım varsa dedim. O da beyfendi meyfendi şöyle böyle dedim kes kardeşim araçtan anlamayan adamları almışsınız bir de o bakan adam aynı zamanda garanti uzmanıymış yani o angut toyotadan bi haber arkadaş benim aracımdaki kusurları tespit edecek garantiden faydalandıracak. Peh Peh Peh... Neyse çok uzattım farkındayım verasıl kelam bu koltuklardaki açıklık isofix bağlantısı içinmiş diğer araçlarda da gördüm içim rahatladı ama o angut döşemeci ustaya kalsaydık benim taktığım kılıf bahane olacaktı ve ben de olayın üzerine gitmeyeseydim bir sürü sinirsel durumla karşılaşacaktık. Demek ki bunlar herşeye bir kulp takıyorlar.