Gönderen Konu: dvd navigasyon sorunu  (Okunma sayısı 1514 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: '15
  • 1 kere teşekkür etti
dvd navigasyon sorunu
« : Şubat 27, 2012, 11:28:21 »
Selamlar
2012 model Corollla aracıma alırken serviste FLY AUDIO DVD NAVİGASYON Sistemi yaptırdım . Daha önceki aracımdakine yani NECVOX a göre beni fazlasıyla mutlu etti . Ancak arada sırada far sensörü devreye girdiği zaman sistem sesi kesiyor çalışıyor ama düğmeler kumanda etmiyor yani kilitleniyor . Kontak kapatıp elektriği kestiğinizde yeniden sorunsuz başlıyor . Haftada 1-2 kez de olsa canımı sıkıyor . Benzer sıkıntıyı yaşayan , çözüm bulan varsa tecrübelerimizi paylaşalım . 2 gün önce servise götürdüm bir sorun bulamadılar .
Op.Dr.Kasım KANBERLER

Toyota Club Türkiye

dvd navigasyon sorunu
« : Şubat 27, 2012, 11:28:21 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • 3 kere teşekkür edildi
Ynt: dvd navigasyon sorunu
« Yanıtla #1 : Şubat 27, 2012, 16:49:21 »
kasım bey bende 3ay önce fly audio navigasyon taktırdım bir sorun yaşamadım madem sorun bulamadılar ve budurum sizi rahatsız ediyor garanti kapsamında ya tamir etsinler yada  değiştirmelerini isteyin .bu kadar para verip te sorun yok demekle olmuyor.hakkınızı  arayın.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Şubat 28, 2012, 09:44:13 »
Arkadaşlar Dün konu ile ilgili servisle tekrar iletişime geçtim Navigasyonu söküp servise yollamayı önerdiler . Sorunun navigasyon kaynaklı olmadığını düşündüğümden Fly Audio Cenmax Türkiye ile iletişime geçtim  Xenon montajı sırasında takılması gereken bir aparattan bahsettiler . Xenonlar yanarken yüksek akımdan korunmak için cihaz kilitleniyormuş . Servisteki elektrikçilerin Cenmax ile iletişime geçmesini sağladık . Sonuçta 30 dolar gibi bir maliyet çıktı . (aparat fiyatı ) Bende konuyu az önce telefon ile Toyota Türkiye ye aktardım . Gelişmeleri takip edip paylaşacağım
Op.Dr.Kasım KANBERLER

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3 : Mart 05, 2012, 08:46:38 »
Arkadaşlar cumartesi günü Cenmax tarafından gönderilen Xenon Far filtresi diye tabir edilen parça aracıma serviste takıldı . 2 gündür mevcut sorun tekrarlamadı . Şimdilik sorun çözüldü galiba . (erken karar vermemeli) Ücreti 30 USD Toyota tarafından karşılandı bana ücret yansıtılmadı  . Çok kısa süren bir işlem .Sıkıntınız olursa Cenmax ve Servisinizle hemen iletişime geçin .
Op.Dr.Kasım KANBERLER

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 10500
  • Model Yılı: '19
  • 132 kere teşekkür etti
  • 354 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Mart 05, 2012, 09:09:22 »
Bilgilendirme için teşekkürler.