0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bulabilirseniz REMSA alabilirsiniz, fiyat-kalite orantısı ile TRW ve Bosch'tan bir gömlek üstündür.
Merhaba Ufuk daiwa diye bir marka var duydun mu? Nasıldır. Birde Aurislerin orjinalleri boschmuydu?
Remsa denedim.Sakın ha.Çok sert balata.Diskleri perişan etti.Kendini değil diski bitiriyor.
Daiwa evet G.Kore'de üretiliyordu en son TRW ayarında bir balata fena sayılmaz, evet orjinalde BOSCH'tu ancak TRW'ye döndü üretim bildiğim kadarı ile ama dışarıda satılan TRW ile bir değil bu da bir gerçek.Biz kullanıyoruz kimseden bir şikayet almadık, üstelik araçlar sürekli bakıma gelen araçlar 40-50 bin km. kullanan müşterilerimiz var disklerinde de bir problem olmadı, beraber kullandığınız disklerde bir sorun olmasın? Hem en azından TRW gibi paslanıp kırılmıyor yada Bosch gibi cayır cayır ötmüyor.
Remsa balata Corollanın orjinal diskleriyle uyumlu değil.Remsa disk artı balataya lafım yok.Benim aracın diskleri 45000 kmde taşlanacaktı.Servisin dediği buydu.İhmal ettim.48.000 kmde dışardan ustanın tavsiyesi üzerine Remsa taktırdım.Usta disklere bir şey demedi.Güvendik.Fren tutma,sessizlik süper.Ancak 5-10 km hızlarda kuş sesi gibi bir ses.Usta fren tutuyor.Bu ses normal.58.500 km diskleri ihmal edişim cebimi ve canımı yaktı..Remsanın kuş sesi aşınmış disklerimi daha hızlı aşındırdı.Diskler rahmetli.Servis dışı balata maceram çok daha pahalıya mal oldu.
Hakan arkadaş cvp için teşekkür ler.. disklerde bir sorun yok.. sadece balatalar ön ve arka için o fiyatı istediler takma dahil antalya bakırcılardan. disklerde olsa demek 1,5-2 isteyecekler.satarken balata fiyatınıda mı isteyecez )))) trw alayım ben en iyisi.iyi bir usta halleder takma işini...
arkadaşlar bu corolla balataları auris balatalarıyla aynı mı acaba?? parcacı aurislerle aynı olması lazım dedi... aynı mı arkadaşlar??