0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2005 gri avensisimde far solması ve muhtelif yerlerde kılcal çizikler var, aracıma ne tür bir uygulama yapayım..
Bu ise.. Nam'ı Değer.. Evo bilmem kaç.. Çok güçlü Bertone Coupe 'mizAma boya durumu çok feci Önce kaputu yıkayalım dedik.. Sonra baktım mikrofiber eldiven işlemiyor FIRÇAYINAN tüm arabaya giriştik.. Fırçaynan yıkayıp detailing yapan ilk safkan psikopatlar olarak tarihe geçeceğuk jantları "ironix" benzeri "sonax" ile kızarttık.. Alper bir ara ekmek banıp yemeye çalıştı ama böğürtlen reçeli değil tuz ruhu dediğimizde.. Ruhlardan çok korktuğu için sokağın başına kadar kaçtı.. Burada Ümit düşünceli acaba İbrahim benim arabayı ne hale sokacak der gibi bakmış.. FIRÇALI DETAİLİNG - Başka Yerde Yok Dostlarım Sonra kil işlemine geçildi.. Sevgili dostum çeto hareleri bu kadar iyi çeken birini daha görmedim. Eline sağlık.. ( Çeto dediğim kişi Ankara Organizasyon Sorumlumuz Chatin beyBunlarda çita ve leopar tırmalaması sonucu ümit'in arabada oluşan izcikler..Durum çok feciydi..bantımızı çektik ki şehir dışındakiler gibi gelmeyen dostlarımıza yapmaya kalkıştığımız işine ne kadar kallavi olduğunu gösterelim diye kaputu 2'ye böldük.. Ümit 'in dayısı geçen sene bu bertone ile güney afrika turuna katılmış.. Alet edevat hazır ediliyor.. Kullandığımız makina : ATLASPolishler: m85, manzernaVax: Valet pro artemis sealPad'ler: Meg cutting, Meg Polishing (150)Kil: Meg.Şampuan : Nigrin Fırça: Badana fırçası Biberonda Kaan'ın hazırladığı m85 ile işe başlıyoruz..Burda ben deniz Çalışırkene.. ümit acep nası olacak yaaa.. diye umutsuzca bakınırken.. Ümit Kardeşim Polisaj Yaparkenveeeeeeee yarısı tam 1.5 saatte zor bitiyor.. ama değdi sanki.. Araya Bonus EN BABA OPELLERSolda HK Sağda VMAXBu arada diğer yarıda bitiyor ve wax'a geçiyoruz..Biraz Kalın oldu ama olsun.. Daha ince o kadar yorgunluktan sonra zor olurdu.. Birde Rolling 'e gidiyorduk hemen bitirelim diye hızlıca yaptık finişi VEE Sonuç Sanırım oldu.. İfadeye GEL Ellerinize sağlık Kaan ve Ümit siz olasanız mümkün değildi Totalde 4 saat sürdü sanırım.. Ama hakkını verdik.. Yaşlanmışım beeee
Fatih, Erdem boyadan almassak boya vernik mi atar ki
Bahsetiğiniz şeyler hemen hemen aynı zaten.Pasta uygulamadan yüzey temizlenmeden yapilan boya korumadan hayır gelmez.Bu işin esasi kil+pasta+cila+koruyucu cila olarak yapilir.İmkan yok ise temiz bir pasta ve koruyucu cila yeterli olur.Şehir olarak neredesiniz acaba profil bilgilerinizi doldurursaniz yaşadığınız şehre göre tavsiyede bulunabilirim.
merhabalar ..şehir olarak şanlıurfadayım, buralarda işten anlayan birine denk gelmek hayatının kadınını bulmak kadar zor...hepsinin agzında aynı laf..bana yaptırman önemli degil , ama şöyle şöyle yaptır....sanmıyorum ama tanıdıgınz varsa gideyimm.şimdi boya koruma pasta yapılmadan yapılmazmı?boya korumacının agzındaki söylem , pasta boyayı inceltir vernigi yakar... yani pasta yaptırmamın sakıncası yokmu diyorsunuz?
Vernik yakmak inanin beceri ister.Yilda 1 defa düzgünce yapilan pastadan bir zarar gelmez.Boya koruma gene yapilir yapilmaya ama çiziklerde fazla bir değişiklik olmaz korumanin omru fazla uzun olmaz.Ayrica 100liraya bu uygulamayi yapacak olan arkdaslara ne marka malzeme kullanacaklarini sorar misiniz?Pasta-cilayi disarda yaptirin boya korumayi duzenli periyotlarda siz uygulayin olmadi az biraz el beceriniz varsa.