0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
4slerin fiyatları o kadar uçuk değil yada bende yanlışlik var. 16gb simfree 4s i 1650 liraya aldim.Elden satarsanız bu fiyatlara anca gider, telefoncular bu rakamları teklif bile etmezler.
USA da bir yeğenim var gidip geliyor ama güvenemedim, kilt olayı, pasaporta işletme olayı falan can sıkıyorbu dediğin fiyat hemen hemen aynı ben 8 GB kilitsiz olanını amazon sitesinde 600 dolara buldum, 16 GB olunca otomatikman 700 dolar, yani aynı fiyata geliyor, bu durumda maceraya girmeye gerek yokAma senin bahsettiğin arkadaş orijinal sıfır fabrikasyon kilitsiz olarak mı satıyor, yoksa kilidini kırıp ta mı satıyorsonradan kırdırılanlar bayağı problem yaratıyormuş
Kemal abi orjinal kilitsiz.Kutusunu sena açıyorsun ilk kurulumunu filan sen yapiyorsun ha apple storeden almissin ha burdan.Ocak sonunda aldim sorunsuz sıkıntısız kullaniyorum.Sadece pasaporta kayit ettirmek kaliyor sana.Benim yakinim yeni gelmisti onun pasaportuna kayit ettirdim.Disardada 100liraya garantili kayit yapiliyor zaten.Yagiz abi s2 icin o kadar para verme derim.Kurban bayramindan önce 1550 ye istanbul garantili aldim abime.İstanbulda filan o paralara garantili rahat bulursun hemde taksitle alirsin eger oyle bir niyetin varsa.
Coşkun, her hangi birinin pasaportuna işletebiliyoruz o zamanama heralde yeni gelmiş bir olmalı değilmi