0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Teşekkür ederim dostlar ancak zaman nedeni ile katılımım mümkün değil.Cuma günü çalışıyorum ve Bursa 2 saat.Sizlere iyi eğlenceler.Ama bir ara iskender yemeğe geleceğim.O zaman haber veririm önceden fırsat olursa sizlerle görüşme şansımız da olur.
neden acaba ya aslında sıkı bir paylaşım var forumda ve güzel dostluklar cıkar bu buluşmalardan.inş buluruz.
Gülsüm Hanım davetiniz için teşekkür ederim. TCT ilk katıldığım zamanlar bursa ekibi Oğuz arkadaşımızın planladığı bir küçük bursa toplantısı yapmıştık. 5 kişi filan olacaktık ancak 3 kişi toplanabilmiştik. Küçük bursa buluşması gibi bir konumuz ve fotoğraflarımızda var. Ben Yenişehir ilçesinde olmama rağmen bu toplantıya katılmıştım. Bülent abi ve Oğuz arkadaşım vardı. Bu birlikteliğinizinde sonu bizim "Küçük Bursa buluşması" gibi olmaz inşallah. Şahsi kanaatim toplanacaksak bahar aylarını ve havaların ısınmasını bekleyelim. Aceleye gerek yok.
havaların ısınmasını bekleyelim diyorum bende.
Dostlar siz Fatihin torunlarısınız yahu ne karı, ne kışı ? Siz isteyin ve tevekkül edin gerisi kolay.
Davetiniz için çok teşekkür ederim,ancak bir süreliğine Bursa dışında olmam sebebiyle üzülerek katılamayacağım,inşallah bir sonraki buluşmada aranızda olmak dileğiyle,umarım çoşkulu bir katılım olur amacına ulaşır,iyi eğlenceler dilerim.
ben almayayım abi, Fatih S.M' e kadar Bilge Kağan var, Kül Tigin var, Selçuk Bey var.
ben erteleyelim derim.Gülsüm, kafan karışmış dediğimi yanlış anlamışsın gülüm (!)
katılım 2 veya 3 kişiyle sınırlı kalıcak sanırım ..ne yapsak acaba?
Web cam buluşması yapın