0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Beni kim alır acaba feribotla gelsem
Oldumu sımdı dostum sen gel ben alırım senı
Mesaj alınmıştır. Bursada da bir yerimiz var desene iyi iyi.
evet gülsüm hanım top sende artık çözmde ::)sende hafta sonu içi akşam bna her zamn uyar diğer arkadaşlarda yazarsa uygun zamnlarını.
o zaman bir akşamı ayarlayalım. çayımızı kahvemizi içerken tanışmış oluruz.
gülsüm hanım bir mekan düşündünüzmu acaba?
mekan kolayda bizden başka yazan yok gökhan bey
valla aynen öle oldu gülsüm hanım 5 kişiyi bulmuşken yine kaybettik.
günü belirlemek gerekiyor.. önerileriniz nelerdir.. topu bana atıp kaçmak yok
fsm tamamdır. mekan olarak günde sizde gülsüm hanım ??
o zaman Cuma günü saat 19.00-19.30 arası FSM de' kahve evi ' olarak buluşmayı isimlendirelim. yer fsm cadde üzerinde değil arka kısmındadır. tatar şevketin sırasında.. hatta çizmeli kedinin bulunduğu yerden düz devam edin sağ tarafta görüceksiniz. bu konunun başlığınıda açan arkadaş değiştirebilir mi ? eğer değişimi yapamıyorsanız yöneticilerden rica edicem
Hımm demek kahve içilecek Yanında çukolata da vardır şimdi.Ne diyelim afiyet olsun.Başlık konusunda sanırım çözüme ulaşılmış ?
Yağma yok Sercan anca bir kanca bir.Hem zaten feribot izmitten geçmiyormuydu? Ha geçmiyorsa söyleriz Alper yada Selcuk kaptana geçirir )))))))))))
evet arkadaşlar tarih ve yer belli oldu katılımcılardan haber bekliyoruz.KAHVE EVİ : Cumhuriyet Mah. Gazi Cad. Ecem Apt. No:38 Bursa Nilüfer
olmazmı çikolata gel beraber olsun Mali abi üzgünüm ama selçuk abiden yada alper den rica etmeniz gerekicek nağmı değer Füsun abla'nın yeri ben daha önceki buluşmalara katılan Bursalılara mesaj gönderdim umarım katılım daha fazla olur
daha öncekilerde 5 i bulan olmamış hiç umarım biz başarırız