0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mehmet Ali abi maç ne anlayamadım.
Mehmet Ali abi amaç ne anlayamadım.
Hangi maç ?
Vay Abi banada komplo heh eyvallah yeterki senden gelsin.
Ne komplosu kardeşim.İyileştin mi diye kontrol ettim kendimce ))))))))))))
Valla fenalardayım abicim halen aynı şiddetli bir göğüs ağrısı, baş ağrısı.
Aman dikkat .Böyle yada buna yakın kalırsan sakın araba kullanayım deme.Plan B geçerli ...
Sevgılı arkadaslar;Son durumu belirtmek gerek Saat 10.00 da aşağıdaki belirtilen yerlerde buluşma;Taylan.. zeytin fobili insan bursa da nereleri biliyosun.. bilmiyosanda seni yoldan biyerlerden alabiliriz.. İstanbul ve çevresinden gelecek arkadaşlarım Bursa ya girer girmez sağ tarafta anatolium - IKEA alışveriş merkezi var oranın açık otoparkında buluşalım. ben sizi orda karşılayacağım..Bursa'dan katılacak arkadaşlarım hangi bölgelerdesiniz bilmiyorum. ama yıldırıma uzak biyerdeyseniz ortak noktada birleşip yola öyle devam edebiliriz. ayrı ayrı gitmek isteyen varsa. cumalıkızık köyü - taş konak varış istikametimiz. birleşip gitmek isteyenlerin rotasıda Veysel Karani Cami ( Türbesi) yani eski gemlik yolu sonunda çevre yolu lambalarına gelmeden sol tarafda bir benzin istasyonu var. benim işyerimdir orası orada toplanıp çevre yolundan devam edebiliriz. takıldığınız herhangi bir nokta varmı arkadaşlar ?- guzelce koy kahvaltısı yapabılecegımız cumalıkızık koyune gıdebılırız. Gunun ılerleyen saatlerınde de Bursa ya gelmısken ıskender dusunulebılır.Yemek olayından sonra nargıle ve turk kahvesı keyfı baslıyor tabı kahve bahane sohbetlerımızle guzellesen bır gun olur umarım.Daha sonra arzuya gore, cartıng, carpısan oto, bowlıng, buz patenı gıbı aktıvıtelerden bırını yapabılırız. ( Tercıhen buz patenı nagı destekk )Sonra waffle keyfı Gerı kalan olaylarla ılgılı saat belırtmıyorum. Cunku genelde uyulmuyor uyulmamasıda normal olanı akısına gore. Degerlendırmek en guzelı
arkadaşlar yarın gün içerisinde foruma giremeyebilirim.. ama akşam muhakkak bakacağım.. aklınıza takılan yada farklı bir konu varsa numaram olan arkadaşlar cepten olmayanlar pm le ulaşabilir.. son durumdaki katılımcı listeside aşadaki gibi ;1. Gülsüm GÜL2. Taylan Ercan BİNTEPE3. Nagıhan UYANIK 4. Gokhan ÜLKER5.Mali YILDIZ6.Sercan KARABULUT 7- Oguz DİNÇOK8-Orkun ÇAKICI 9- Levent Çavuş ( katılacaktı yanılmıyorsam ) her hangi bir değişiklik varsa bildirilmesini rica ederim.. saygılar..
Arkadaşlar hepinizden ayrı ayrı özrdileyerek buluşmaya katılamayacğımı bildiririm.son anda çıkan ailevi nedenler ile hafta bu akşam itabri ile şehir dışına çıkıcam hepinizden tekrar özürdilerim.SAygılarımla...
Benim misafirim olacak 3 kişi .Eğer rezervasyonluk durum varsa bilgine Gülsüm.
Gülsümcüm işe yaramaz kardeşin Erginde gelecekmi. Gelirse çok iyi olur malum resim çekecek birileri lazım.