0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Leğenle kayılıyorsa ben okeyim Ayrıca bu uludağ olayı süpriz olabilecek bir olay değil yedek kıyafet lazımmm ona göre karar verin hee
Sen şu bizim tiplere bir baksana hiç kırılcak tip var mı
O zaman bu buluşmada bol yağlı zeytin isteyeyim sofraya zeytinleri Taylana atarım kalan zeytinyağı ilede güreş tutarız gibi görünüyor
arkadaşlar şimdi şöyle bir durum var ben bir abimizle görüştüm. toplu olarak hepimizi 200 TL ye çıkarabileceğini söyledi. 20 TL kadar da girişte bir ödeme yapılıyor. yani toplamda 220 TL ye uludağ çıkılabilir. sizlerin fikirleri önemli tabiki.. ne dersiniz ?
Gülsüm bursada her yeri biliyorum neredeyse ama kaybolursam gelip alırsın artık benı
Bana uyar Gülsümcüm iyi fikir gitmişken bir zirve yapalım.
sana uygun leğen bulabilirmiyiz acep toplucam ben seni yollardan sercancım diğer arkadaşlarda fikirlerine söylerlerse iyi olucak ona göre ayarlama yapmak durumunda kalıcam çünkü sabah erkenden gelin vakit kaybetmeyelim 10.00 da Bursa'da olun uzamasın süre yoksa
İzmitten saat 8 de çıkarsak 10 da bursadayız. Doğru mu?
evet mali abi
Leğen bulamazsan Küvet ayarla peehh hem gelmiyorum hem kötü davranışa maaruz kalıyorum insan yalandan leğen ayarlarım der
O halde ilgililere duyurulur
Hem gelmiyorsun hemde ortalığı karıştırıyorsun gitsene işin gücün yok mu senin.
Bunu dedin daha nasıl geleyim
demedi o birşey demedi gel sen kardeşim yaaa
Diyor işte hala diyor
1. Gülsüm GÜL2. Taylan Ercan BİNTEPE3. Nagıhan UYANIK 4. Gokhan ÜLKER5.Mali YILDIZ6.Sercan KARABULUT 7- Oguz DİNÇOKA.C.D'yi listeye koymuyoruz çünkü sevmiyoruz onu