0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mangal isi iyi hos da cok vakit aliyor arkadaslar.. Tercihim kahvalti edebilecegimiz bir yere gitmek sonra Uludag'a cikip kizaklarla kaymak ve orada satilan sucuk ekmeklerden yemek. Oradan da nargile muhabbet ortamina gecmek. Buz pateni yerine kizaklari koydum kafa goz kirmasinlar simdi
gelen herkese benden iskender arkadaşlar
Valla bende pek anlamam ama kapı gibi Mali abimiz var o bızı aç bırakmaz herhalde
Mali abi gelmeyen Doop olsun dicemde ayıp olmasın. Vayy goççum benim aynen katılıyorum sırtımız yere gelmez Mali abi olunca.Aynen Nagiye katılıyorum. Çok mantıklı zaman çok önemli sebebi ise yolumuz yani dönüşümüz uzun bilhassa benim.
Ney! Nasıl yani.. Böyle bir vaadi seçim meydanında bile duymadım. Amet yivvvvrum. Moderatör olarak Gökhan ülker arkadaşı dürter misin? sonradan pişman olmasın.
arkadaşlar program yapılmış ) ama şu listeyi bir güncellsek bursadan 5 arkadaşı bulmuştuk yıne yoklar burarlarda ..
Gökhancım ne varsa İstanbul ve çevresinden var.
Arkadaşlar ben yanımda bir arkadaşımıda getirebilirim malum 3 saat yoldan gelicem tek başıma sıkılırım hem sesız sedasız bir çocuktur mangal yalan yaparsak o yakar hem bu arada bende mangal taraftarıyım hemde gezme taraftarıyım o kadar tarıhı bir şehirde ulu cami hariç hiç bir yeri görmedım bu arada bende ızgara getirebilirim ama mangal cok zor bızım evdekı mangal bayaa buyuk bagaja sıgdırabılırmıyım bilmiyorum
çalışmalar devamlı oluyasa yollarda birşey yoktur ama genede bir önceden en yakın olanımız keşif yapsa herkezin içi rahat olarak gelse daha iyi olur bence