0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sana neresi lazım Orkuncum.
selam arkadaşlar bir buluşma var galiba bilgi alabilirmiyim yada biz katılabiliyormuyuz pazartesi bursada olacamda
benim için farketmez uludağ hariç her yer uyar bursa içi, uludağ çıkmak için lastikleri değiştirmek gerekiyo oda zor
Program daha açıklanmadı, açıklanınca herkes uydurmaya çalışır umarım,lastik konusunda katılıyorum sana esasında.
Arkadaşlar bende haftaya bursa'da olucam.Fakat pazar akşamı istanbul'da olmam gerekiyor.O yüzden buluşma saatleri ve plan hakkında bilgi alırsam katılmayı düşünüyorum.
Saat 13 kadar yetiştirmem gerekn maliyet raporu var.Sercan sen başla plan taslağına sonra Bursa lı gurubu zaten yönlendirir.
Günü değerlendirebilmek amacıyla öğleden önce en geç öğlen buluşulmuş olur zaten. Ondan sonra siz ne zaman ayrılmak isterseniz o zaman dönersiniz, kimse darılmaz.
Peki abicim,Öncelikle arkadaşlar bu buluşma Bursada gerçekleşeceği için ev sahibi dostlarımız(Gülsüm ) programını açıklayacaktır bizlerde hangi bölgelerden gelinecekse ona göre hareket etmeliyizdir, tabi birbirmizle koordine olmak gerekir.Her şeyden önce gelecek arkadaşların nasıl katılabilecekleri önemlidir misal araçla ile ya da araçsız yada feribot ile ulaşımlar gerçekleşebilir.Şuan ki listeye göre hareket edersek İstanbuldan tek olarak ben varım herhalde ne acı bir durum, sanırım kocaeli ekibine katılacağım bende ya da feribot ile direk olarak da gelebilirim.Birde arkadaşlar tavsiyede bulunmak isterim, buluşma saatimizi 9 10 gibi yapmalıyız bence hem diğer illerden gelen arkadaşlarımız için hemde geri dönüş için ve de daha çok vakit geçirme şansımız olur.
Abicim olmadi gideriz iskender yer doneriz