0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
resimdeki aracin (subaru outback) full donanimlisini test ettim toyota venza almadan onceve araci cok begendim ozellikle kendi ekseninde donus capi inanilmaz ...konforlu genis bir arac ciddi olarak ilgilendigim araclardan birisiydiama ne yazikkiaraci kullanirken gaz pedalina her yuklenisimde bir ugultu sesi duydumacaba tavandaki kross barmi bu sesi yapiyor derken anladimki motordan geliyor bu ugultusanki islik calma gibi bir ses yanimdaki yetkili kisi bu boxer motorlarda normal dedinormalmidir degilmidir bilmiyorum subarularda ama o ses beni inanilmaz rahatsiz etti araci cok begendim haldekisisel beklentilerimle uyusmadigi icin listemden cikardim
Hatassıyız Dedeeeeeeee.(Çakallarla dans filminden) Subaru 4 tekerden çekiş sistemine hastayım.Legasy eninde sonunda alıcam kısmet ise.Benim arakdaşta Forester var ben oduncu diyorum.Gerçekten oduncu.İster otobanda git ister ormanda aynı konfor aynı tat.uffff ufff.
opel forumunda vardı boxer motorlu bir tane. bir sorun olmuştu yazılımsal araçta. erzurumda servis yok diye adamlar 2 kişi erzuruma geldiler. müşteri memnuniyeti hat safada...
süperde bu vergi ve benzinle nasıl alacaksın2,5 luk benzinli aracı:(ki içi dışı süper duruyor
Taksitle
Abi Muhasebe , Finans işiyle uğraştığın beli oluyo valla Cari çalışsak olurmu? Çok doğru
Evet finans benim işim.Bilgim emrinde kardeşim.
Tr piyasasında pek başarılı olduklarını söyleyemem. Gerçi bunun herkes farkında. ama ben özellikle forester ı merak ediyorum. Kullanan varsa deneyimlerini dinlemek isterim. Hakan abinin dediği gibi dış görünüş gibi içede önem verilmişse tercih edilebilir. Zaten 2. el fiyatları akranlarına nazaran daha ugun. talepten sanırım...