0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hüseyin Bey, hem 2 konu acmaya gerek yok, hem de ayni konu daha önceden acilmisti. Arama fonksiyonu ile bulabilirsiniz.
Bilerek 2 konu açmanın manası yok değil mi Murat Bey? Belli ki bir sıkıntı olmuş. 2. Arasam check-up başlığı ile arardım yine bulamazdım. Neyse...
Başına gelecekleri söyleyeyim hemen. Aracını check-up a alacaklar ve olmadık sorunlar çıkaracaklar yol silecek süpürgeleri yok ıvır yok zıvır sonrada 2000-3000 tl diyecekler moralin bozulacak buraya yazacaksın sonra kemal abi sat kurtul diyecek
ileri görüş diye buna denir,çok güldüm ya
29 şubat'ta bende gittim.Avcılar sonkar'a hiçbir şey çıkmadı...tuhafff..
İzmir akdemir toyotaya gittim daha önce bana bir sürü şey saydılar bu araba ile yola çıkamazsınız kaza yaparsınız dediler bende söyledikleri fiyatat araba yaptırmaya musait değilim dedim (2160 TL) bana bir sürü şey söylemelerine karşın çıktım zor da olsa içime kurt düştü 3 özel servise daha gittim bana hepside aynı şeyi söylediler "abi araba çok güzel bir proplem yok" sonuç yağını değiştirdim balata değiştirdim disk değiştirdim 300 tl ödedim 10 takside ve bu dediklerimden yaklaşık 6 ay geçti anlayacağınız moral bozmayın gitmeyin vesselam